AcasăSPORTEchipa lui Dan Petrescu a pierdut derbiul orasului Krasnodar VIDEO

Echipa lui Dan Petrescu a pierdut derbiul orasului Krasnodar VIDEO

Kuban Krasnodar, echipa lui Dan Petrescu, a suferit o noua infrangere in Rusia, dupa ce a pierdut, cu 1-0, meciul cu FC Krasnodar de pe teren propriu.

 

Derbiul orasului Krasnodar a contat pentru etapa a 14-a a campionatului Rusiei la fotbal si a fost decis de un gol marcat de Drincic in minutul 67. Oaspetii au marcat golul victoriei in inferioritate numerica, Nemanja Tubic fiind eliminat cu 11 minute inainte de reusita lui Drincic. Pe final si Kuban Krasnodar a avut un jucator eliminat, moldoveanul Igor Armas fiind trimis la vestiare in minutul 88.

Dacian Varga si Lacina Traore au fost titulari la Kuban Krasnodar. Dacian Varga a vazut un cartonas galben in minutul 71. Gigel Bucur a intrat si el pe teren in minutul 58, cand l-a inlocuit pe David Tsoraiev.

In urma acestui rezultat, Kuban Krasnodar a coborat tocmai pe locul al saptelea in clasament, la sase puncte de liderul Zenit St. Petersburg. Infrangerea suferita cu FC Krasnodar a fost a cincea inregistrata de Kuban in actualul sezon, dupa disputarea a 14 etape.

[youtube]Cwg9klX8XTo[/youtube]

La primul meci dupa plecarea antrenorului olandez Ruud Gullit, Terek Groznii s-a impus, cu 2-0, impotriva formatiei Samara. Dinamo Moscova, cu Adrian Ropotan intrat pe teren in minutul 76, a trecut, cu 3-0, de Tom Tomsk.

 

 

author avatar
Cristi Ionita
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger