AcasăSPORTEchipa lui Becali, dezafiliata si exclusa din Europene!

Echipa lui Becali, dezafiliata si exclusa din Europene!

CSA Steaua a trimis o roaba de documente la UEFA. Talpan nu se lasa

Vesti proaste pentru FCSB chiar in debutul noului sezon competitional. Echipa patronata de Gigi Becali risca excluderea din cupele europene dupa ce Florin Talpan a trimis la UEFA un colet cu 4 kilograme de documente (!), intre acte figurand si o notificare prin cere forului condus de Aleksander Ceferin sa ia masuri impotriva vicecampioanei Romaniei! In cel mai nefericit scenariu, trupa antrenata de Nicolae Dica nu doar ca va fi data afara din Europa League, dar va fi si dezafiliata de catre UEFA, iar FRF poate fi si ea trasa la raspundere!

CSA Steaua a trimis o roaba de documente la UEFA Talpan nu se lasa

Juristul CSA Steaua n-a glumit atunci cand i-a avertizat pe cei de la FCSB ca se va adresa instantei supreme din fotbal. Iar acum s-a tinut de cuvant, parand la UEFA si complicitatea FRF in acest caz – folosirea ilegala de catre clubul lui Becali a palmaresului legendarei FC Steaua Bucuresti!

„FCSB nu este succesoarea CSA Steaua”

Ca o dovada la cele sustinute, juristul Clubului Sportiv al Armatei a atasat la notificarea trimisa la Nyon toate hotararile definitive pe care le-au dat instantele din Romania in lupta dusa cu FCSB pentru numele, marca, istoria si palmares formatiei din Ghencea. Toate documentele sunt autentificate, atasate in dublu exemplar, cu sentintele instantelor si motivarile acestora traduse in limba engleza!

„SC Fotbal Club FCSB SA (fosta Fotbal Club Steaua Bucuresti SA) nu este succesoarea si nu detine recordurile sportive ale echipei de fotbal care apartine Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, care a castigat Cupa Campionilor Europeni in 1986 si Supercupa Europei in 1987, nu are nicio baza materiala si a fost afiliata ilegal de Federatia Romana de Fotbal”, se arata in deschiderea materialelor trimise la UEFA. Continuarea este la fel de categorica: „Va rugam sa luati la cunostinta ca performantele CSA Steaua Bucuresti sunt gresit trecute pe pagina institutiei dumneavoastra. Alaturi de participarile CSA Steaua in competitiile europene apare logoul unui alt club de fotbal, SC FC FCSB SA, club infiintat in 2004. De asemenea, performantele obtinute de clubul nostru, care includ, printre altele, castigarea Cupei Campionilor in 1986, sunt eronat incluse intre performantele clubului de fotbal nascut in 2004. CSA Steaua a luat masuri legale impotriva SC FC FCSB SA, care incearca sa-si asume identitatea noastra in mod fraudulos si intentionat”.

Becali, aratat cu degetul

Latifundiarul din Pipera este vazut drept capul din spatele intregii afaceri, personajul care a pus la cale deposedarea Stelei de palmaresul si istoria clubului. Florin Talpan ii atrage atentia lui Aleksander Ceferin ca UEFA este si ea trasa pe sfoara in aceasta poveste! „Va cerem sa rectificati informatiile de pe site-ul dumneavoastra astfel incat sa fie o deosebire clara intre CSA Steaua, care detine performante impresionante, precum CCE si Supercupa Europei, si SC FC FCSB SA, o echipa infiintata in 2004 si care, intr-o maniera ilegala si inselatoare, v-a notificat si informat pentru a crea confuzie, cu scopul evident de a insela (…)

Razvan Burleanu participa la Adunarea Generala a Federatiei Romane de Fotbal desfasurata la Casa Fotbalului din Bucuresti sambata 27 mai 2017 STEFAN CONSTANTIN SPORT PICTURES

SC FC FCSB SA este creatia lui George Becali, asta insemnand ca el colecteaza profiturile. CSA Steaua si Ministerul Apararii Nationale nu au nicio intelegere cu aceasta firma, George Becali a profitat, in ultimii 13 ani, pana in prezent, de numele si faima clubului Steaua Bucuresti. Sub acest faimos brand, care nu i-a apartinut niciodata, el a reusit sa vanda jucatori pentru sume colosale, a fost capabil sa obtina sume uriase din sponsorizari, drepturi tv, premii consistente si bonusuri din competitiile europene. Este evident ca toate aceste venituri au intrat in buzunarul sau. La doi ani de la decizia Inaltei Curti, George Becali si clubul sau, SC FC FCSB SA, continua sa profite din plin de numele Steaua si de performantele sale, incalcand legile”.

Cer reinscrierea direct in Liga 1!

Oricat de absurd ar parea, Florin Talpan cere ca CSA Steaua sa fie reinscrisa …direct in Liga 1! Vorba ceea, „lupu’-si schimba parul, dar naravul, ba!”. Iata ce solicitari a trimis CSA catre UEFA: excluderea SC FC FCSB SA din toate competitiile europene; dezafilierea FC FCSB SA din Liga 1, includerea CSA Steaua in locul FC FCSB SA in Liga 1, deoarece clubul lui Becali a fost afiliat fraudulos; trecerea performantelor din 1947 pana in 2004 in dreptul CSA Steaua pe site-ul UEFA. (Cristina Elvira)

Burleanu, acuzat si el!

CSA Steaua cere si sanctionarea FRF, caz in care consecintele pot fi devastatoare pentru fotbalul romanesc. Juristul Armatei a informat UEFA ca Federatia s-a erijat intr-un protector al clubului patronat de Becali, ignorand deciziile definitive ale instantelor de judecata! „In urma cererii adresate de CSA catre FRF, pentru a face pasii legali necesari, Federatia nu a intreprins niciun demers, incalcand legile si decizia Curtii Supreme (…) FRF avea obligatia sa notifice UEFA si FIFA despre decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie”.

author avatar
Cristina Elvira
846 afisari

5 COMENTARII

  1. Talpan asta de acum se vede clar ca e scapat de la balamuc.Vede ca nu a avut spor pe la justitia din Romania si cauta si musca ca un vier ranit.Daca vor echipa de ce draci nu-s fac.

  2. BRAVO ! Felicitari pt dl Talpan
    Jiji sa revina la meseria de bază si sa faca avere acolo O cercetare amanunita in cele scrise de dl Talpan merita efectuata de forurile UEFA
    Apropos .. cum a ramas cu terenurile li Bekali cumpărate sau schimbate cu altele de la MApN ? stie cineva? pac! pac !

  3. sper sa se clarifice situatia acestui club , de catre UEFA si fiecare parte sa isi primeasca ”rasplata” dupa cum merita. E usor in asemenea conditii ca cineva sa faca bani grei de pe urma unei echipe de fotbal, nu? Sa-l vad atunci pe dl Bekali ce face?
    PS oare daca UEFA gaseste ceva in neregula nu cere cumva si restituirea tuturor banilor incasati de FCSB ilegal( spun DACĂ) Poate ca nu si atunci e in regula …..Succes dle Talpan ! Succes in aflarea adevarului !

  4. Lol… Lasa nenea Gigi ca te intorci la Poarta si il iei si pe Burleanu tu sus ca sefii el jos ca sa stii o sa fie plin din galerie!LA CA TUŞ MARIUS LĂCĂTUȘ! ?LA CA TUȘ MARIUS LĂCĂTUȘ ???

  5. prea au mers lucrurile cum vroiau unii de la FCSB dar se pare ca proverbul romanesc ca ulciorul nu merge de multe ori la apă se va adeveri acum. Doamne ajuta.! Traiasca STEAUA !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger