AcasăSPORTEchipa de hochei Steaua Rangers a ramas fara Adam Krug: A fugit...

Echipa de hochei Steaua Rangers a ramas fara Adam Krug: A fugit americanul!

Adam Krug a preferat sa vada debutul fratelui sau in NHL decat sa piarda timpul la finala cu Dunarea Galati

Adam Krug a lasat Steaua Rangers de izbeliste, chiar dupa primul meci al finalei mici a campionatului national, pe care gruparea bucuresteana o desfasoara contra Dunarii Galati. Krug si a plecat la Boston, pentru a asista la debutul fratelui, Torey, care tocmai a semnat un contract cu Boston Bruins si va juca in NHL.

Adam Krug a preferat sa vada debutul fratelui sau in NHL decat sa piarda timpul la finala cu Dunarea Galati

Torey Krug s-a impus in campionatul universitar american, terminand cariera in pozitia de capitan al echipei Michigan State University. Membrii familiei Krug s-au adunat la Boston din toate colturile lumii pentru urmari primul meci in NHL al lui Torey.

„Suntem cu totii fericiti, e un eveniment unic in viata familiei noastre si am tinut sa fim acolo. Desigur, n-as fi plecat daca ar fi fost sa jucam finala cu Ciucul, dar finala mica nu poate fi o problema pentru echipa, mai ales dupa castigarea atat de clar a primului meci”, a declarat Adam Krug. Oricum, americanul Stelei anunta ca si-a incheiat cariera de jucator profesionist, el intentionand sa devina antrenor. „De acum inainte ma voi concentra pe scoala mea de hochei, care a dat deja niste jucatori in NHL. Mai mult, luna viitoare am un interviu si sunt increzator ca imi voi incepe in mod oficial si cariera de antrenor. Am avut o experienta frumoasa la Steaua Rangers”, a adaugat americanul.

author avatar
eNational
366 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger