AcasăSPORTEchipa de handbal Oltchim se muta la Romexpo

Echipa de handbal Oltchim se muta la Romexpo

Oltchim Ramnicu Valcea, campioana Romaniei la handbal feminin, ar putea disputa ultimele meciuri din actualul sezon in Complexul Romexpo din Bucuresti.

Oficialii clubului Oltchim au anuntat ca Sala Sporturilor din Ramnicu Valcea nu poate gazdui meciuri din semifinalele sau finala Ligii Campionilor, astfel ca echipa trebuie sa se mute la Bucuresti, daca accede in penultima faza a competitiei.

Oltchim joaca in weekend cu Krim Ljubljana, intr-un meci decisiv pentru calificarea in semifinalele Ligii Campionilor, iar daca trece cu bine peste acest hop, atunci va juca in Complexul Romexpo, din Bucuresti, atat meciul de acasa, din semifinale, cat si pe cel din finala, speram noi.

Cristian Gatu, presedintele Federatiei Romane de Handbal, a precizat, pentru wowbiz.ro, ca, daca Oltchim va ajunge sa joace la Romexpo, atunci o face cu 14.000 de spectatori in tribune.

S-a vehiculat si posibilitatea ca Oltchim sa joace pe National Arena, dar se pare ca o astfel de actiune implica costuri mult prea mari.

author avatar
Cristi Ionita
755 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger