AcasăSPORTEchipa de Cupa Davis a Romaniei, fara capitan: vezi de ce a...

Echipa de Cupa Davis a Romaniei, fara capitan: vezi de ce a fost demis Andrei Pavel

Prietenia lui Andrei Pavel cu Ilie Nastase nu a fost agreeata la FRT

Capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a fost dat afara de FRT, motivul principal fiind legatura acestuia cu fostul mare jucator, Ilie Nastase.

Prietenia lui Andrei Pavel cu Ilie Năstase nu a fost agreata de presedinta FRT, Ruxandra Dragomir

La Federatia Romana de Tenis scandalul „arde” mocnit de mai multa vreme. Din momentul in care Ruxandra Dragomir a preluat sefia, oamenii din fenomen s-au impartit in doua tabere, care s-au contestat vehement in ultimii doi ani. Principalul acuzator al presedintei FRT a fost Ilie Nastase, care nu s-a sfiit sa-si spuna opinia despre manageriatul noii conduceri. Sursele din cadrul FRT ne-au declarat ca Ruxandra Dragomir a fost deranjata de apropierea dintre Andrei Pavel si „Nasty-boy”, mai ales dupa atacurile acestuia din urma. Lui Andrei Pavel i s-a intocmit un raport pe baza performantelor de la ultimele meciuri, care ne-au „aruncat” din Grupa Mondiala, iar Federatia a luat decizia indepartarii lui, motivarea oficiala fiind ca Pavel se ocupa mai mult de academia lui de tenis din America. ”L-au dat afara fara sa-i dea un telefon sau macar un mail. A aflat de la jucatori. Nu cred ca este profesionista aceasta maniera de lucru. Dar nu vreau sa intru iar in polemici cu aceasta domnisoara”, ne-a declarat Ilie Nastase. Nici capitanul nejucator de la Fed Cup, Irina Sparlea, nu a scapat, ea fiind demisa in acelasi mod.

Boicot la Cupa Davis?

Ruxandra Dragomir

Jucatorii echipei de Cupa Davis, care sunt puternic legati de fostul lor coleg si capitan au lasat de inteles ca dupa aceasta masura ar putea sa spuna “pas” la urmatoarele convocari. Horia Tecau a fost cel care l-a informat pe Andrei Pavel ca a fost demis, relatia dintre “Cneaz” si FRT luand sfarsit dupa ce acesta a spus ca ar fi mai potrivit ca Florin Segarceanu sa fie presedinte al federatiei.

author avatar
Sebastian Stan
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger