AcasăSPORTEa l-a vrajit pe cel mai puternic luptator din Romania!

Ea l-a vrajit pe cel mai puternic luptator din Romania!

Sambata seara, in Sala Olimpia, din Ploiesti, are loc gala Superkombat Finala Elimination, cea in care se vor stabili finalistii pentru mult asteptatul turneu din 21 decembrie, de la Galati.

Cu ocazia galei de la Ploiesti revine in ring, dupa o pauza de aproape sapte luni, Raul Catinas, sportiv care a disputat un singur meci anul acesta, infrangerea discutabila cu Igor Jurkovic, din aprilie, de la Split.

„Iron Raul” este gata sa revina in forta, mai ales ca, de cateva saptamani, si-a gasit linistea si in viata personala. Marinela Paran (29 de ani) este bruneta focoasa cu care Raul (25 de ani) isi imparte viata. Iar cei doi sunt nedespartiti, fotomodelul urmand sa-i faca galerie la gala de la Ploiesti.

In ciuda faptului ca revine dupa o pauza de aproape sapte luni, Raul Catinas va avea un meci cat se poate de greu impotriva olandezului Ricardo van den Bos. Specialist in muay-thai, Van den Bos are foame mare de revansa, dupa ce a suferit cateva infrangeri usturatoare in ultima perioada, impotriva unor adversari cu nume, ce-i drept, precum Ben Edwards, Pavel Zhuravlev sau Rico Verhoeven.

Raul a fost laudat, deseori, pentru forta pe care o are in brate, foarte multi specialisti comparandu-l cu Mike Tyson, legendarul boxer american.

Superkombat Final Elimination inseamna si revenirea in ring a lui Catalin Morosanu. „Moartea din Carpati” il va infrunta pe camerunezo-francezul Daniel Lentie. Interesant este ca si Morosanu are un palmares negativ in 2013, dupa ce l-a batut, prin knock-out, pe portughezul Eduardo Mendes si a pierdut meciurile cu Pavel Zhuravlev si Ben Edwards.

Cele patru meciuri pentru calificarea la Superkombat Final Tournament din 21 decembrie, de la Galati, sunt: Mathieu Kongolo (Belgia) – Giannis Stoforidis (Grecia), Muamer Tufekcic (Bosnia Hertegovina) – Frank Munoz (Spania), Jegish Yegoian (Armenia) – Redouan Cairo (Surinam) si D’Angelo Marshall (Surinam) – Pacome Assi (Coasta de Fildes).

Celelalte meciuri ale galei sunt: Amansio Paraschiv – Mohamed Ben Ali (Maroc), Massinissa Hamaili (Franta) – Ondrej Hutnik (Cehia) si Igor Bugaenko (Belarus) – Jorge Loren (Spania).

In alta ordine de idei, Andrei Stoica, una dintre cele mai mari sperante ale Romaniei in materie de sporturi de contact, il infrunta vineri seara, la Moscova, pe croatul Agron Preteni, in cadrul „Legend 2: Invasion”. Andrei vrea sa-si ia revansa, dupa ce a fost invins de Preteni, in martie, la Zagreb.

La „Legend 2: Invasion” vor mai lupta nume grele precum Badr Hari, Alexey Ignashov sau Mirko Filipovic.

author avatar
Cristi Ionita
2.355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger