AcasăSPORTEa este Zsuzsanna Jakabos, una dintre frumusetile Olimpiadei

Ea este Zsuzsanna Jakabos, una dintre frumusetile Olimpiadei

Unguroaica i-a zapacit pe spectatori si sportivi deopotriva

In disperarea lor de a descoperi cele mai frumoase aparitii de la Jocurile Olimpice de la Londra, fotografii au pus bliturile pe unguroaica Zsuzsanna Jakabos, una dintre cele mai atragatoare inotatoare din lume.

Unguroaica i-a zapacit pe spectatori si sportivi deopotriva

Nascuta si crescuta in Pecs, frumoasa inotatoare de 23 de ani are in palmares numeroase medalii castigate la Campionatele Europene disputate in bazin scurt sau lung, insa la J.O. de la Londra, lipsa de experienta si-a spus cuvantul, Zsuzsanna trecandu-si in cont doar un loc 7 in proba de 200 de metri fluture.

Zsuzsanna a impresionat cu formele sale apetisante

Unguroaica si-a incercat norocul si la 400 de metri mixt, dar nu a reusit sa treaca de serii. Cvadrupla vicecampioana europeana la competitii disputate in bazin lung, Zsuzsanna a castigat cele patru medalii de argint numai la Europene disputate pe propriul teren: una in 2010, cand Campionatul European s-a disputat la Budapesta, si trei anul acesta, cand competitia a avut loc la Debrecen.

Frumoasa inotatoare stie sa pozeze

Sexy Zsuzsanna este obisnuita si cu podiumul din modeling, ea prezentand cateva creatii ale celor mai cunoscuti creatori maghiari si aparand, printre altele, in FHM Ungaria.

[nggallery id=263]

author avatar
Cristi Ionita
1.608 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger