AcasăSPORTEa este varianta germana a Anei Maria Prodan!

Ea este varianta germana a Anei Maria Prodan!

Nina a devenit, oficial, agent FIFA

Sotia lui Laurentiu Reghecampf pare sa faca prozeliti in intreaga lume, una dintre vedetele Playboy din Germania devenind si ea impresar de fotbal.

Nina a devenit, oficial, agent FIFA

Originara din Dusseldorf, Nina Kristin (28 de ani) si-a inceput cariera ca asistenta tv. Blondina a facut pasul decisiv in viata profesionista in 2009, cand a pozat pentru Playboy.

Pictorialul i-a deschis multe usi frumoasei nemtoaice

Pictorialul i-a deschis numeroase usi, Nina devenind, printre altele, inclusiv vedeta unui reality-show. Totusi, frumoasa nemtoaica si-a vazut implinit visul abia in urma cu cateva zile cand a obtinut licenta de impresar FIFA.

nBlondina a facut senzatie pe coperta revistei Playboy

Ca si Ana Maria Prodan, Nina are posibilitatea de a invarti jucatorii dupa bunul sau plac, primele tinte fiind fotbalistii echipei Fortuna Dusseldorf, grupare care a promovat in 1.Bundesliga.

Ana Maria Prodan

Gurile rele spun ca Nina a ales sa devina agent FIFA doar pentru a-si gasi un Reghe al ei, dar starleta sustine ca s-a facut impresar „doar pentru ca am multi prieteni fotbalisti care se vaita ca sunt pacaliti de cluburile la care activeaza si au nevoie de cineva care sa se intereseze de binele lor”.

Ana Maria Prodan a pozat in Playboy in 2007 si a devenit impresar din 2008, inainte sa primeasca rolul principal intr-un reality-show la Antena 1. De cateva saptamani bune, Prodanca indeplineste functia de presedintele al gruparii „U”Cluj.

author avatar
Cristi Ionita
789 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger