AcasăSPORTEa este topmodelul cu care s-a cuplat Usain Bolt!

Ea este topmodelul cu care s-a cuplat Usain Bolt!

Sprinterul jamaican Usain Bolt, cel mai rapid om de pe Planeta, sustine ca, de patru luni, nu are ochi decat pentru o singura femeie.

Megan Edwards

Frumoasa care i-a pus capac „Fulgerului” se cheama Megan Edwards si este un top-model englez de origine jamaicana. Usain si Megan s-au intalnit pentru prima data in aprilie anul acesta, cand au inaugurat „Casa Jamaica” din Satul Olimpic de la Londra si au prezentat echipamentul sportiv pe care jamaicanii urmau sa-l poarte la Jocurile Olimpice.

Megan Edwards si Usain Bolt sunt de patru luni impreuna

Tanara de 22 de ani i-a atras imediat privirile atletului si Usain, conform The Sun, nu s-a lasat pana nu a facut rost de numarul de telefon al acesteia. In ciuda succesului sau, jamaicanul pare ca a abordat-o extrem de timid pe frumoasa Megan care, pana la urma, a acceptat invitatia in oras a acestuia iar de atunci se pare ca cei doi formeaza un cuplu de nedespartit.

Conform sursei amintite, jamaicanul este extrem de indragostit, iar relatia cu Megan pare sa fi fost secretul din spatele succesului inregistrat de Usain la Jocurile Olimpice, competitie la care a castigat trei medalii de aur. De altfel, atletul a confirmat, pe contul sau de twitter, ca relatia cu Megan ii confera linistea de care avea nevoie pentru a-si vedea de viata sportiva si ca imaginea cu cele trei handbaliste suedeze surprinse in camera sa de hotel a fost publicata doar pentru a intarata ambitiile celor care il vad pe jamaican drept un adevarat Don Juan.

 

Foto explicatii

 

RELATIE nMegan Edwards si Usain Bolt sunt de patru luni impreuna

 

Pentru online

 

Ea este topmodelul cu care s-a cuplat Usain Bolt!

Sprinterul jamaican Usain Bolt, cel mai rapid om de pe Planeta, sustine ca, de patru luni, nu are ochi decat pentru o singura femeie.

Taguri: Jocurile Olimpice, Londra, Usain Bolt, Jamaica, Megan Edwards, sprinter, record, medalie

author avatar
Cristi Ionita
322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger