AcasăSPORTEa este sexy-presedintele nou-promovatei Reading!

Ea este sexy-presedintele nou-promovatei Reading!

Proaspat revenita in Premier League, gruparea Reading FC mizeaza pe un lot subtire de jucatori, dar sigur va face senzatie cu noul sexy-presedinte al clubului, topmodelul Katsia Zingarevich.

Frumusetea Katsiei sigur va atrage mai multi fani catre FC Reading

La 23 de ani, Katsia Zingarevich vrea sa calce pe urmele Barbarei Berlusconi (AC Milan) sau Ana Maria Prodan („U”Cluj), urmand sa devina numarul 1 la un club de fotbal.

In mai a.c, Reading FC a fost cumparat de afaceristul rus Anton Zingarevich, iar acesta s-a gandit sa o introduca pe tanara si frumoasa lui nevasta in organigrama clubului. Originara din Belarus, Katsia este top-model international, cunoscut mai ales pentru colaborarea cu Victoria’s Secret. S-a maritat cu Zingarevich in 2009, pe cand acesta avea 26 de ani. Profitand de averea tatalui sau – estimata la circa 800 de milioane de euro – Anton Zingarevich s-a angajat sa cumpere clubul Reading, iar in mai 2012 a reusit sa incheie tranzactia. Superba Katsia il va inlocui in fruntea gruparii din Berkshire pe batranul John Madejski, proprietar al echipei in perioada 1990-2012. Madejski (71 de ani) a decis sa se retraga, urmand a ocupa doar postul de presedinte de onoare. Reading FC a promovat in 2012 in Premier League.

author avatar
Cristi Ionita
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger