AcasăSPORTEa este Sara Carbonero de la United!

Ea este Sara Carbonero de la United!

Hayley McQueen, fiica fostului jucator al „diavolilor rosii” din anii ’80, Gordon McQueen, lucreaza ca prezentator la SkySports, dar si la Manchester United TV.

Hayley Gordon este indragostita de United

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de la SkySports este Hayley McQueen, fiica fostului fundas al lui Manchester United, Gordon McQueen. Ajunsa la varsta de 33 de ani, jurnalista a dorit sa schimbe putin rolurile, acordand un interviu pentru colegii de la tabloidul „The Sun”.

Desi tatal sau este scotian suta la suta (Gordon McQueen s-a nascut in Kilbirnie, pe coasta de vest a Scotiei), frumoasa Hayley afirma ca prefera nationala Angliei, iar dintre fotbalisti pe atacantul Cristiano Ronaldo, transferat de Real Madrid de la Manchester United in 2009. „Cristiano era un tip extraodinar. Putini oameni stiu cu adevarat cum este Ronaldo in viata de zi cu zi”, afirma Hayley McQueen, suficient ca gazetarii sa speculeze, deja, pe marginea existentei unei foste idile intre cei foi. Cu toate acestea, fiica lui Gordon McQueen afirma ca este atrasa de portari, precum Sara Carbonero, colega ei mult mai cunoscuta din Spania, cea care traieste o poveste de amor cu goalkeeper-ul Iker Casillas. „Jucatorii mei preferati sunt portarii. Imi placea foarte mult Van der Sar, dar cel mai mult am tinut la Peter Schmeichel. Sunt prietena cu el si ma mai saluta din cand in cand pe Twitter”, afirma Hayley.

author avatar
Sebastian Stan
294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger