AcasăSPORTEa este noua Simona Halep? O româncă s-a încoronat campioană la US...

Ea este noua Simona Halep? O româncă s-a încoronat campioană la US OPEN 2023 (VIDEO)

Perechea formată din Mara Gae (17 ani, România) și Anastasiia Gureva (18 ani, Rusia) a câștigat finala de junioare la dublu de la US Open, în fața perechii japoneze Sara Saito/Nanaka Sato, scor 1-6, 7-5, 10-8.

Mara Gae continuă astfel forma de vis, încununată cu un titlu de Grand Slam. În urmă cu două luni, ea devenea campioană europeană U18 la dublu, alături de Cara Maria Meșter.

Cine este Mara Gae?

Mara, legitimată la Dinamo, e născută la data de 14 septembrie 2005. Săptămâna viitoare, ea va împlini 18 ani.

Mara Gae a devenit campioană la dublu la US Open, în turneul junioarelor! Sezon de vară remarcabil pentru Mara Gae (în vârstă de 17 ani), care a reușit un rezultat excelent pentru tenisul românesc, după ce, în această noapte, a câștigat finala probei de dublu junioare de la US Open, alături de Anastasiia Gureva (18 ani), din Rusia!

În finală, care ar fi trebuit să înceapă sâmbătă seara, de la ora 21.45, dar a fost amânată din cauza timpului nevaforabil, Gae și Gureva s-au impus, cu 1-6, 7-5, 10-8, în fața perechii S. Saito / N. Sato, tot din Japonia. Acestea din urmă le-au învins în semifinalele competiției pe favoritele principale Renata Jamrichova (Slovacia) și Kaitlin Quevedo (SUA), scor 6-2, 6-3.

În semifinale, Mara Gae și Anastasiia Gureva au învins două jucătoare tot din Japonia, Hayu Kinoshita și Wakana Sonobe, cu 2-6, 6-3, 10-7. Demn de remarcat este faptul că Mara Gae și Anastasiia Gureva nu au pierdut niciun set până în semifinale!

În urmă cu două luni, Mara Gae a devenit campioană europeană la dublu U18, alături de Cara Maria Meșter, titlu obținut de România pentru prima oară în ultimii 20 de ani! Rezultatul Marei Gae vine după ce Sorana Cîrstea a ajuns în sferturile de finală în turneul senioarelor”, notează și pagina de Facebook a FRT.

1.700 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Spaimă într-un bloc din Galați. O femeie a fost dusă la spital, în urma unei explozii produse într-o garsonieră

Au fost momente de spaimă pentru locuitorii unui bloc din municipiul Galați. O femeie a ajuns în grija cadrelor medicale.Pompierii au fost chemați să...

Supărare mare la o biserică din Târgu Jiu, chiar de Sfântul Andrei. A fost chemată poliția

În timp ce în alte lăcașuri de cult din țară s-au ținut slujbe în tihnă încă de la primele ore ale zilei de joi,...