AcasăSPORTEa este barmanita care l-a imblanzit pe Michael Phelps

Ea este barmanita care l-a imblanzit pe Michael Phelps

IMAGINE La Londra, Phelps si Megan s-au afisat pentru prima data in public

Multumit de recolta adunata la Jocurile Olimpice de la Londra, patru medalii de aur si doua de argint, cel supranumit Glontul din Baltimore a decis ca e momentul sa se afiseze pentru prima data in public alaturi de iubita sa, foto-modelul Megan Rossee.

TROFEE Americanul si-a aratat medaliile castigate la J.O.

Cei doi au luat cu asalt un club de noapte exclusivist din Londra, insotiti de un intreg alai de prieteni si doi bodyguarzi super-fiorosi. Phelps (27 de ani) si-a luat cu el inclusiv cele sase medalii cucerite la J.O. si a pozat cu acestea in brate. Michaek si Megan s-au cunoscut la sfarsitul anului trecut, intr-un club de noapte din Hollywood, acolo unde Rossee (25 de ani) lucra ca barmanita.

IMAGINE La Londra, Phelps si Megan s-au afisat pentru prima data in public

Phelps si frumoasa blondina formeaza un cuplu de cinci luni. Unul dintre prietenii apropiati ai inotatorului a precizat, pentru tmz.com, ca „Michael este extrem de indragostit de Megan. Cand este impreuna cu ea, el se poarta precum un catelus”. Phelps a batut, la Londra, recordul celor mai multe medalii obtinuta de un sportiv in istoria Jocurilor Olimpice si a anuntat ca se retrage din activitate.

author avatar
Cristi Ionita
355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger