AcasăSPORTEa a stat langa dinamovistul Savulescu la amicalul cu Barcelona!

Ea a stat langa dinamovistul Savulescu la amicalul cu Barcelona!

ZAMBITORI. Marielle si Dragos la partida de pe "National Arena"

Frumoasa Marielle Jaffe, cea care va interpretat rolul principal in filmul „What about love„, a tinut sa vada pe viu amicalul Dinamo – FC Barcelona, primind sfaturi tehnico-tactice din partea actionarului Dragos Savulescu.

ZAMBITORI. Marielle si Dragos la partida de pe "National Arena"

Marielle Jaffe are 23 de ani si s-a nascut in California. Superba actrita va fi una dintre protagonistele filmului care se toarna de saptamana trecuta la studiourile Castel Film. In productia  “What about love”, apartinand Accident Films, Inc., in colaborare cu Gondola Film, sexoasa Marielle va juca rolul unei tinere pe nume Tanner, fiica senatorului american Peter (Andy Garcia) si a sotiei acestuia, Liz, rol interpretat de Sharon Stone.

SEXY . Jaffe se simte bine in costum de baie

Sambata seara, alaturi de Garcia,  americanca Marielle Jaffe a fost prezenta la „National Arena”, pentru a urmari amicalul Dinamo – FC Barcelona. A luat loc la VIP, chiar langa actionarul „cainilor”, Dragos Savulescu. A doua zi, Marielle a postat pe Twiter o poza in timp ce ciocnea un pahar cu sampanie in cinstea jucatorilor blaugrana, asta desi se declara o fana a rivalei Real Madrid. Marielle Jaffe este cunoscuta pentru peliculele “Aphrodite Girl”, “Locked Away”, „10 Things I Hate About You” si/sau „Scream 4”.

JOB. Actrita, la filmarile pentru "What about love"
RECUNOASTERE. Chiar daca tine cu Real Madrid, americanca inchina un pahar pentru Messi
author avatar
Sebastian Stan
829 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger