AcasăSPORTEa a pus ochii pe romanul Pantilimon

Ea a pus ochii pe romanul Pantilimon

Natalie arata sexy in echipamentul lui Pantilimon

Modelul scotian Natalie Pike (28 de ani), prezentatoare la Manchester City TV, a recunoscut ca a facut o pasiune pentru portarul roman Costel Pantilimon.

Pantilimon i-a costat 3,5 milioane de lire sterline pe englezi

Nascuta la Edinburgh, Natalie a absolvit, in 2004, Facultatea de Film a Universitatii din Manchester, dar s-a remarcat mai degraba ca model de lenjerie intima. Inca din timpul facultatii, Natalie a devenit o sustinatoare ferventa a celor de la Manchester City, club pentru care a ajuns sa si lucreze in 2006, la inceput ca model pentru prezentarea noilor echipamente, iar apoi ca prezentatoare a postului de televiziune MCTV si crainica la meciurile de pe “City of Manchester Stadium”.

Natalie arata sexy in echipamentul lui Pantilimon

Intr-un interviu acordat pentru presa engleza, Natalie a precizat ca are tatuata emblema echipei intr-o zona mai intima si ca a facut o pasiune pentru portarul roman Costel Pantilimon.

atalie Pike a ocupat locul 26 in topul FHM Marea Britanie al celor mai frumoase femei

De altfel, cu ocazia unui meci de fotbal de feminin disputat pe arena celor de la Manchester City, Natalie nu a ezitat sa imbrace echipamentul favoritului ei. Obisnuit cu statutul de rezerva a lui Hart, Pantilimon s-ar putea trezi titular de drept in 11-le de baza al frumoasei Natalie, stiut fiind ca, in Premier League, domnisoarele care roiesc in jurul echipelor sunt obisnuite sa obtina ceea ce si-au propus.

author avatar
Cristi Ionita
508 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger