AcasăSPORTE timpul sa castige un Grand Slam!

E timpul sa castige un Grand Slam!

Halep are puterea sa triumfe la Roland Garros, crede Nastase

Cel mai mare jucator roman din istoria tenisului, Ilie Nastase, o sfatuieste pe Simona Halep sa isi dozeze efortul in vederea unei cat mai lungi prezente la Roland Garros.

Halep are puterea sa triumfe la Roland Garros, crede Nastase

Openul Frantei suscita un interes urias in randul romanilor, care asteapta ca Simona Halep sa cucereasca titlul in dauna principalelor doua favorite, Maria Sarapova si Serena Williams. Multumit cu rezultatele obtinute de Halep in 2015, Ilie Nastase crede ca a venit momentul ca Simona sa se impuna si intr-un Grand Slam, cam singurul trofeu care ii lipseste din palmares. „Simona a avut un sezon bun pana acum. Ar trebui sa aiba aceleasi performante si la un turneu de Grand Slam, pentru ca ea a cam castigat totul pana acum. Sigur, e diferit turneul, e alta presiune, e publicul. Toata lumea isi doreste sa castige un turneu de Grand Slam si atunci e foarte greu”, a declarat ieri fostul lider ATP, care si-a anuntat prezenta la competitia pariziana „incepand cu saptamana a doua a turneului”. Despre urmatoarele confruntari care o asteapta pe Halep, Nastase crede ca „ar fi bine sa poti sa iti dozezi cea mai buna forma la un turneu de Grand Slam, dar asta e greu. Performantele vin asa, natural”.
Simona Halep o va intalni in turul 2 la Roland Garros pe Mirjana Lucic-Baroni, jucatoare clasata pe locul 70 in ierarhia WTA.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger