AcasăSPORTE scump și să scapi de Manchester United! Avocații, plătiți mai bine...

E scump și să scapi de Manchester United! Avocații, plătiți mai bine decât fotbaliștii!

Căpitanul lui Manchester United, Bruno Fernandes, ar fi invidios să știe că este plătit mai prost decât avocații clubului. 250.000 de lire sterline este suma pe care o scot săptămânal din buzunare șefii americani de pe Old Trafford (familia Glazer) pentru consultanță și taxe.

Și totul, doar ca să poată finaliza negocierile pentru vânzarea a 25% din acțiunile clubului Manchester către Jim Ratcliffe, cel mai bogat britanic din lume.

Acest proces complicat de vânzare a acțiunilor durează de mai bine de un an de zile și îi costă pe „Glazeri” (patronii lui Manchester United) aproximativ un milion de lire sterline pe lună!

Acum 12 luni, proprietarii clubului au angajat consilieri financiari din SUA (Raine Group) care să-i ajute în încercarea de a duce la bun sfârșit această afacere. De atunci, pare-se că avocații sunt singurii care au câștigat. Și au făcut-o chiar mai bine decât mare parte din fotbaliștii „diavolilor”. Chiar superstarul Bruno Fernandes ia mai puțin, doar 240.000 de lire pe săptămână, în timp ce Mason Mount, achiziționat cu 55 de milioane de lire de la Chelsea, bate spre 230.000.

Omul de afaceri Jim Ratcliffe, ridicat la rangul de „sir” de regina Elisabeta a II-a, va plăti 1,35 miliarde lire sterline pentru 25% din acțiunile clubului Manchester United. Alex Ferguson, fostul manager al lui United, se declară încântat. Într-o declarație pentru Daily Mail, el a spus că este optimist cu privire la finalizarea tranzacției în cel mai scurt timp.

author avatar
Mihail Ioan
353 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger