AcasăSPORTE oficial! Viitorul și Farul au fuzionat. Hagi, antrenor. Gică Popescu: ”Va...

E oficial! Viitorul și Farul au fuzionat. Hagi, antrenor. Gică Popescu: ”Va exista un singur nume, un singur brand” – VIDEO

E oficial! Viitorul și Farul au fuzionat. Hagi, antrenor. Gică Popescu: ”Va exista un singur nume, un singur brand” - VIDEO (foto - captură video)

E vestea zilei din sfera ”sportului rege” din România! S-a anunțat oficial că Viitorul și Farul au fuzionat. Noua echipă se va numi Farul Constanța.

Evenimentul a fost marcat printr-o conferință de presă, la care au participat, între alții, Gică Popescu, președintele Farului Constanța, Gică Hagi, care va reveni pe bancă, în calitate de tehnician, după o perioadă de pauză destul de lungă de la antrenorat, dar și Ciprian Marica și Tiberiu Curt, acesta din urma fiind vicepreședinte al Farului.

Primul care s-a adresat celor prezenți la conferință a fost Gică Popescu, în calitatea sa de președinte al Farului Constanța. ”Pentru mine este un moment extrem de emoționant acest eveniment”, a declarat Popescu.

Fostul căpitan al Barcelonei a anunțat oficial, de altfel, revenirea pe bancă a lui Gică Hagi. ”Cred că această fuziune, între cele mai importate branduri din sportul dobrogean, este cea mai importantă mișcare sportivă din istoria sportului dâmbovițean. Pentru mine are o dublă însemnătate (…) fuziunea celor mai importate branduri și întoarcerea pe bancă a lui Gică (Hagi-n.n)”, a declarat acesta, în aplauzele celor prezenți.

”Va exista un singur nume, un singur brand: Farul Constanța. (…) Toate echipele care vor juca în competițiile de juniori se vor numi Farul. Academia Gheorghe Hagi se va ocupa de copiii între 8 și 13 ani”, a mai declarat Popescu.

Obiectivele lui Hagi

Odată ce a decis să se întoarcă pe banca de antrenor, și, totodată, cu ocazia startului noului proiect din fotbalul autohton, Gheorghe Hagi a dat glas câtorva dintre planurile sale când vine vorba de Farul Constanța. Nu oricum ci anunțând cele dintâi transferuri: portarul Marian Aioani și atacantul Adrian Petre.

”Am făcut deja transferuri. L-am luat pe cel mai bun portar, Aioani. Va fi unul dintre portarii naționalei mari în doi ani. I-am lăsat pe Cojocaru și Căbuz să plece. Am adus un portar de mare perspectivă. Am luat un fundaș central care s-a format la Farul, unul dintre cei mai buni constructori din Liga 1. Vom lua și la mijloc ceva. În atac l-am adus pe Adi Petre, vârful echipei naționale de tineret”, a declarat Hagi, citat de gsp.ro.

author avatar
Andrei Coman
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger