AcasăSPORTE oficial: Simona Halep ocupa locul trei in ierarhia WTA!

E oficial: Simona Halep ocupa locul trei in ierarhia WTA!

Simona Halep e, oficial, a treia jucatoare din ierarhia mondiala a jucatoarelor profesioniste de tenis! Finalista la Roland Garros, romanca a depasit-o, de luni incepend, pe poloneza Agnieszka Radwanska.

Inceput fabulos de saptamana pentru constanteanca in varsta de 22 de ani. Cumuland 6435 de puncte, in urma reusitei de la Roland Garros, Simona Halep a urcat pe locul trei in clasamentul WTA. Pe locul 1 in ierarhia mondiala se mentine americanca Serena Williams (9660 de puncte), in timp ce pe doi se afla chinezoaica Na Li (7450).

(captura wtatennis.com)

Romanca a revenit, duminica seara, in tara, de la Paris, unde a reusit cea mai buna performanta din cariera. Dupa un parcurs excelent la French Open, Simona a luptat cu indarjire in ultimul act al competitiei, in meciul contra Mariei Sarapova. In cele din urma, rusoaica in varsta de 27 de ani si-a adjudecat trofeul celui de-al doilea Grand Slam al anului, la capatul unui meci de circa trei ore, scor 6-4, 7-6, 6-4.

Halep le-a multumit romanilor care au sustinut-o, atat din tribune, la Paris, cat si din fata televizoarelor, marturisind, totodata, ca va munci si mai mult, pentru a mai putea juca in finale de Grand Slam.

Citeste si: Halep a fost primita ca o campioana: Ma bucur ca sunt din Romania si va multumesc din tot sufletul pentru tot

Simona Halep a pierdut finala la Roland Garros, dupa un meci de trei ore contra Mariei Sarapova

author avatar
Cristina Stefan
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger