AcasăSPORTE oficial: Simona Halep a revenit in top 3 WTA!

E oficial: Simona Halep a revenit in top 3 WTA!

Dupa victoria de la Montreal, romanca a urcat doua clasamente in ierarhia mondiala, revenind, practic, in randul primelor trei jucatoare ale lumii.

Cu 5790 de puncte, Simona le succede, de luni incepand, americancei Serena Williams, liderul incontestabil al clasamentului WTA, care a adunat nu mai putin de 8300 de puncte, dar si sportivei poloneze Angelique Kerber, ocupanta locului secund in topul celor mai bune jucatoare de tenis ale momentului.

(captura site wta.com)

Ascensiunea Simionei vine la doar o zi de la victoria obtinuta pe taram canadian, respectiv finala castigata in fata americancei Madison Keys, pe care a invins-o cu 7-6, 6-3.

Dupa cum era de asteptat, cel de-al 14-lea titlu obtinut a bucurat-o foarte mult pe constanteanca in varsta de 24 de ani. „Sunt extrem de fericita, am petrecut o saptamana excelenta aici la Montreal, unde am trait momente incredibile alaturi de echipa mea si de suporterii romani! Astept cu nerabdare urmatoarele turnee”, a marturisit Simona, pe facebook, inainte de meciul de dublu.

Va reamintim ca tot deunazi Halep a jucat si la dublu, Simona si colega sa de echipa, Monica Niculescu, pierzand, insa, meciul din ultimul act al turneului, in fata rusoaicelor Makarova si Vesnina, la finele a doua seturi, decise la tie-break: 3-6, 6-7 (5-7).

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger