AcasăSPORTE oficial! Messi vine la Bucuresti pe 5 martie

E oficial! Messi vine la Bucuresti pe 5 martie

Reprezentantii Federatiei Romane de Fotbal au anuntat ca nationala Romaniei va sustine un meci amical pe 5 martie, la Bucuresti, impotriva echipei similare a Argentinei.

Meciul ar fi trebuit sa se dispute in august 2011, pentru lansarea National Arena, dar a fost amanat din cauza unor neintelegeri intre fotbalistii argentinieni si reprezentantii Federatiei de la Buenos Aires.

„Pumele” au fost de acord cu programarea meciului pe 5 martie 2014 astfel ca intre cele doua federatii s-a incheiat un contract. Conform acestui acord, Lionel Messi si 80% dintre cei mai folositi fotbalisti argentinieni din preliminariile Mondialului din Brazilia trebuie sa fie pe teren. Doar in cazuri de forta majora se accepta absenta starului de la Barcelona sau a altor fotbalisti celebri.

Ora la care se va disputa meciul va fi stabilita in colaborare cu postul de televiziune care va transmite partida in direct. Argentinienii vor profita de aceasta partida pentru a face ultimele rodaje inainte de turneul final din Brazilia, Messi si ai lui calificandu-se la Campionatul Mondial dupa ce au castigat grupa sud-americana. Din pacate, nationala Romaniei nu va fi prezenta la turneul final, „tricolorii” fiind eliminati la baraj de echipa Greciei.

author avatar
Cristi Ionita
375 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger