AcasăRecomandariE oficial: FCSB pierde Cupa din '86!

E oficial: FCSB pierde Cupa din ’86!

Lovitura dupa lovitura incasata de clubul lui Gigi Becali. Cand spera intr-o impacare cu Armata, latifundiarul s-a trezit pus la colt si amenintat cu un nou proces in instanta!

Cu regret, Boroi l-a lasat pe Becali fara palmaresul FC Steaua

Si, din cate da de inteles comandantul CSA, George Boroi, nu exista cale de intoarcere: FCSB trebuie sa plateasca daune pentru ca s-a folosit in mod ilegal de marca „Steaua Bucuresti”, desi hotararea ICCJ, din 2014, ii interzicea acest lucru!
Fost castigator al Cupei Campionilor Europeni in 1986, Victor Piturca afirma ca, pentru el, ca legenda a clubului din Ghencea, echipa lui Becali nu valoreaza nimic. Fara ocolisuri, „Piti” sustine ca „Steaua lui Gigi nu e Steaua”! „Pentru mine, nu e Steaua. E Steaua? Pentru mine, nu e! N-are sigla, n-are palmaresul… Ca si Craiova. Bine, Craiova va avea, dar peste doi ani, cine stie ce se va intampla”, declara Piturca, unul dintre personajele cheie ale momentului 2003, cand Gigi Becali a preluat formatia de la omul de afaceri Viorel Paunescu.
Tocmai la palmares a facut referire si George Boroi, cand a anuntat ca Armata isi revendica toate trofeele cucerite de legendara echipa Steaua Bucuresti: „
Echipa care a castigat Cupa Campionilor Europeni este in pauza, deocamdata. Nu e o pauza istorica, e doar o pauza competitionala, pentru ca nu avem echipa de fotbal. Dar lucrurile se pot schimba de anul viitor!”. Asadar, ameninta colonelul Boroi, urmatorul demers al CSA va fi sa se indrepte in justitie impotriva FCSB-ului patronat de Becali: „Perioada la care facem referir prin hotararea ICCJ e stabilita foarte clar. Trebuie sa recuperam prejudiciul de la FC Steaua, echipa care a folosit brandul Steaua fara acceptul proprietarului, adica CSA Steaua”.
Cu ce ramane „Steaua lui Gigi”? Cu cele cinci titluri cucerite in mandatul sau, cu doua Cupe ale Romaniei, patru Supercupe si o Cupa a Ligii. Trofeele internationale si simpatia fanilor „militari” raman „sub sechestru asigurator” in Ghencea!

„Piti”: „Nu ma intereseaza ce face Radoi!”

In privinta situatiei de pe banca de rezerve a campioanei, una extrem de confuza, cu un director sportiv (Mirel Radoi) care joaca rolul antrenorului si un „principal” (Titi Dumitriu) nebagat in seama de vestiar, Victor Piturca a preferat sa nu comenteze prea mult. „Nu ma intereseaza pe mine ce face Radoi. E problema lui. Nu vreau eu sa vorbesc despre Radoi. De ce sa-mi para mie rau de Radoi? E problema lui, asta e fotbalul! Cum sa fii antrenor si sa nu-ti conduci echipa? Eu asta nu inteleg. Pai, cine conduce echipa atunci?”, a declarat fostul mare jucator si antrenor al „ros-albastrilor”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
599 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger