AcasăSPORTE oficial! El e succesorul lui Hagi pe banca Viitorului! - VIDEO

E oficial! El e succesorul lui Hagi pe banca Viitorului! – VIDEO

Noul staff tehnic a vizitat deja baza sportivă a echipei (sursa foto: captură video)

La doar câteva zile după ce primiseră vestea surprinzătoare că Gheorghe Hagi se retrage din postura de manager tehnic, fanii echipei constănțene au aflat că Viitorul este preluat de un antrenor spaniol în vârstă de 35 de ani.

Oficialii FC Viitorul Constanța au transmis în cursul acestei după-amiezi că spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez este noul manager al echipei.

Tehnicianul are 35 de ani și a semnat un contract pe doi ani cu echipa constănțeană. Înțelegerea a fost parafată în prezența lui Gheorghe Hagi, a lui Gheorghe Popescu, președintele clubului constănțean, dar și a directorului sportiv – Zoltan Iasko.

Pe durata cât va pregăti Viitorul, Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez va face echipă cu alți trei spanioli – Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer și Ivan Penaranda Llaurado, comunică reprezentanții clubului, prin intermediul paginii oficiale a clubului.

Până să ajungă să semneze cu Viitorul, Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez a fost manager al formației Al Ahli, din Qatar și, respectiv, antrenor secund al echipei Real Sociedad.

author avatar
Cristina Stefan
255 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bravos, Gică! Înseamnă că te ți baierele pungii de ai adus antrenor spaniol, care a venit de la banii emirilor la ai tăi. Sau ai alte jocuri în joben? Vreun sponsor spaniol sau arab? Succesuri, vorba unei constănțene. M-ar bucura să câștigi totul în ediția viitoare de campionat, mai cu seamă că Jiji e cam în pom cu FCSB iar CFR este posibil să nu se simtă prea bine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger