AcasăSPORTE oficial! Dupa 777, Razvan Lucescu si-a dat DEMISIA de la echipa...

E oficial! Dupa 777, Razvan Lucescu si-a dat DEMISIA de la echipa nationala! A semnat cu Rapid!

razvan-lucescu-demisia-demisie-echipa-nationala-semnat-contract-repida-renunta-pleca-foto-onlinesport.ro

Bilant – 777! La cazinou ar fi luat potul cel mare! Razvan Lucescu a renuntat, sambata, la functia de antrenor principal al echipei nationale de fotbal a Romaniei si a acceptat oferta lui George Copos si Dinu Gheorghe. Astfel, fostul selectioner va reveni pe banca Rapidului, formatie pe care a mai antrenat-o intre 2004 si 2007.

razvan-lucescu-demisia-demisie-echipa-nationala-semnat-contract-repida-renunta-pleca-foto-onlinesport.ro
E oficial! Dupa 777, Razvan Lucescu si-a dat DEMISIA de la echipa nationala! A semnat cu Rapid!

Razvan este un om deosebit, cu un caracter extraordinar. Noi ne-am inteles cu el si am semnat un contract pe patru ani”, a declarat finantatorul Rapidului, George Copos.

”In cursul diminetii zilei de azi, 4 iunie a.c., presedintele Federatiei Romane de Fotbal, domnul Mircea Sandu, a avut o intalnire cu domnul Razvan Lucescu, acesta din urma informandu-l pe seful FRF ca renunta la functia de selectioner, decizie care intra in vigoare imediat. Astfel, se incheie un mandat care a inceput la 6 iunie 2009, cu un 1-0, in deplasare, contra Lituaniei, in preliminariile Cupei Mondiale FIFA 2010, ultimul joc, 3-0 cu Bosnia-Hertegovina, parafand un bilant de 21 de meciuri, dintre care 7 victorii, 7 egaluri si 7 infrangeri.

Aceasta inseamna ca echipa va fi condusa, la apropiatele meciuri amicale din America de Sud, contra Braziliei (Sao Paulo, 7 iunie a.c.) si Paraguayului (11 iunie a.c.), de antrenorul principal al echipei nationale de tineret Under 21, Emil Sandoi, si de Stefan Iovan. Impreuna cu Razvan Lucescu, a parasit staff-ul tehnic al nationalei si preparatorul fizic al acesteia, Diego Longo.

In ceea ce priveste lotul care se va imbarca diseara, la ora 18.15, de pe aeroportul Henri Coanda, in directia Sao Paulo, via Frankfurt, acesta a suferit doua modificari: Adrian Mutu a fost inlocuit de George Tucudean (FC Dinamo Bucuresti), in timp ce in locul lui Cristian Sapunaru a sosit Gabriel Matei (CS Pandurii Lignitul Targu Jiu, transferat de la 1 iulie a.c. la FC Steaua Bucuresti).

In cadrul intalnirii de azi, una care a consfintit o despartire amiabila, civilizata si fara vreo urma de conflict, presedintele FRF i-a multumit lui Razvan Lucescu pentru intreaga activitate depusa ca selectioner. Acest fapt il face public si prin intermediul prezentului Comunicat, urandu-i succes acolo unde va munci in continuare si sperand ca viitorul selectioner, impreuna cu staff-ul sau, sa continue munca lui Razvan Lucescu avand aceleasi rezultate cum a fost cel de aseara, contra Bosniei-Hertegovina”, se arata pe site-ul Federatiei Romane de Fotbal.

226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger