AcasăSPORTE oficial! Bute - Pascal se vede pe HBO!

E oficial! Bute – Pascal se vede pe HBO!

Yvon Michel, promotorul canadianului Jean Pascal, a anuntat ca marele meci dintre protejatul sau si Lucian Bute va fi transmis in direct de HBO.

Gigantul media american a ezitat sa se implice in afacere, dupa ce Pascal a renuntat la meciul cu Chad Dawson, insa pana la urma s-a batut palma, numai dupa ce Michel si Jean Bedard, reprezentantul lui Bute, si-au dat acordul sa acopere eventuale pierderi din transmisia meciului in sistem pay-per-view.

Michel nu a vrut sa dea foarte multe detalii, o conferinta de presa pe aceasta tema urmand a avea loc marti seara, chiar in Center Bell, sala in care va avea loc meciul din 25 mai.

Totusi, reprezentantul lui Pascal a precizat ca „contractul are niste conditii si cifre extraordinare si care ne fac sa fim siguri ca meciul va fi unul dintre cele mai importante din istorie”.

Acesta nu este primul meci al lui Bute transmis in direct de HBO. Postul american a mai transmis in direct meciul lui Lucian cu Edison Miranda, din 2010, inainte ca romanul sa semneze cu rivalii de la Showtime.

Bute s-a mai vazut pana acum, in SUA, si pe EPIX, intalnirea cu Froch, sau pe Wealth TV, meciul cu Denis Grachev de anul trecut.

author avatar
Cristi Ionita
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger