AcasăSPORTE groasa! Presa rusa scrie ca Petrescu va fi demis!

E groasa! Presa rusa scrie ca Petrescu va fi demis!

Petrescu incearca sa salveze corabia moscovita

Jurnalistii rusi critica situatia clubului Dinamo Moscova si cred, deja, ca aducerea „Bursucului” nu a fost o mutare inspirata. Gigi Becali ii transmite lui „Dan the Man” ca are un loc pentru el in Ghencea.

Petrescu incearca sa salveze corabia moscovita

Ultima infrangere a formatiei Dinamo Moscova, 0-1 la Rostov, l-a azvarlit pe Dan Petrescu in gura presei ruse. Cu cinci meciuri pe banca moscovitilor si un bilant deloc imbucurator (1 victorie, 1 egal si 3 infrangeri), echipa antrenata de roman ramane ultima in Sogaz Liga, la 16 puncte distanta de liderul Terek Grozny.

Fanii lui Dinamo asteptau mai mult de la roman

Petrescu sustine ca nu e multumit deloc de jucatorii pe care ii are la dispozitie si cere intariri urgente. „Din pacate, avem putini „artisti”, voi nu vedeti? Unul este Kuranyi, plus alti doi pe flancuri. Nu e suficient pentru o echipa ca Dinamo Moscova. As dori sa joc cu doi atacanti, dar nu am”, a declarat Petrescu dupa esecul de la Rostov. Jurnalistii de la „Sport Express” cred ca antrenorul de la Dinamo va avea ultima sansa in partida cu Amkar Perm, de duminica, duel in care Petrescu isi joaca efectiv postul. Pe 17 august, Dan Petrescu a semnat un contract pe trei ani cu Dinamo Moscova, rusii urmand sa-i plateasca acestuia un salariu de 2,5 milioane de euro pe an.

Vrea sa-l disloce pe Torje de la Granada

Publicatiile rusesti sustin ca, in pauza de iarna, Dinamo Moscova va negocia cu Udinese pentru transferul definitiv al lui Gabi Torje. Internationalul roman, imprumutat in aceasta vara la Granada, este unul dintre preferatii lui Dan Petrescu, desi pe postul lui Torje, la Dinamo, evolueaza cel mai scump transfer realizat de moscoviti, ungurul Balazs Dzsudzsak, adus pe 19 milioane de euro de la Anji Makhachkala.

Becali: „Il aduc la Steaua dupa ce-l dau pe Reghe la Bayern Munchen”

Auzind de problemele lui Petrescu la Moscova, patronul Stelei i-a reamintit acestuia ca il asteapta in Ghencea. „L-am chemat pe Petrescu la Steaua, in iarna trecuta. Ii dadeam 100.000 de euro pe luna. Uite ca s-a intors totul impotriva lui. Nu-i nimic, ii mai dau o sansa. Pe Reghe il dau la Bayern Munchen, cu 3 milioane de euro. Vine Petrescu, si pe el o sa-l dau cu 5 milioane la Chelsea”, a declarat Becali.

author avatar
Sebastian Stan
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger