AcasăSPORTE grav! "Piturca va fi judecat pentru comiterea mai multor infractiuni"

E grav! „Piturca va fi judecat pentru comiterea mai multor infractiuni”

Piturca risca ani grei de inchisoare

Dosarul dezafilierii clubului de fotbal Universitatea Craiova pare sa-i puna capac selectionerului Romaniei, Victor Piturca.

Piturca risca ani grei de inchisoare

Acuzat de Adrian Mititelu, patronul oltenilor, de comiterea mai multor infractiuni, antrenorul nationalei de fotbal a Romaniei a intrat pe mana procurorilor DNA.

Initial, dupa ce Piturca a plecat de la Craiova cu dezlegari in alb pentru mai multi jucatori, Mititelu a fost pus sa-i plateasca actualului selectioner daune de 7 milioane de euro pentru ruperea unilaterala a contractului.

Mititelu a facut apel la decizia respectiva, dar si plangeri penale impotriva lui Piturca si a celor opt componenti ai Camerei Nationale pentru Solutionarea Litigiilor si ai Comisiei de Recurs din cadrul FRF.

Relatia cu Mititelu i-ar putea fi fatala lui Piturca

Iar patronul Universitatii a avut castig de cauza, Curtea de Apel Bucuresti anuntand, marti, ca trimite cauza la DNA in vederea inceperii urmaririi penale impotriva lui Piturca si a celorlalti oameni de fotbal implicati in acest caz. Se solicita efectuarea de noi cercetari, existand suspiciunea comiterii mai multor infractiuni.

Incantat de succesul avut in instanta, Adrian Mititelu a precizat ca „era normal ca apelul nostru sa fie acceptat. Mai mult, patronul Universitatii a pornit un atac dur la adresa lui Victor Piturca, spunand despre selectioner ca „va fi judecat pentru comiterea mai multor infractiuni. Este vinovat de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave, si de initiere si constituire de grup infractional organizat”.

author avatar
Cristi Ionita
289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger