AcasăSPORTE clar! Reghecampf pleaca de la Steaua, in 2015

E clar! Reghecampf pleaca de la Steaua, in 2015

Cu ceva mai mult de 24 de ore inainte de meciul Steaua Bucuresti – FC Botosani, de luni seara, Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei, l-a vizitat pe Gigi Becali, patronul Stelei, la Penitenciarul Poarta Alba.

Intalnirea a fost solicitata de Gigi Becali, cei doi discutand aproape o ora despre viitorul trupei din Ghencea, dar si despre posibilitatea ca Reghecampf sa plece in strainatate.

Conform fanatik.ro, Becali i-a solicitat antrenorului Stelei sa ramana in Ghencea pana in vara lui 2015, urmand ca la finalul sezonului 2014-2015 despartirea sa se faca pe cale amiabila, fara pretentii din partea campioanei.

„Mai stai un sezon. Castiga al treilea titlu la rand, fa tripla si iti promit ca in vara anului viitor o sa te las sa pleci fara probleme. Iti dai seama ca vei pleca precum un rege. Cu un palmares imbogatit si cu trei coroane pe cap” a fost mesajul transmis de Gigi Becali.

Reghecampf si-a dat acceptul sa ramana pana in vara lui 2015 la Steaua, desi are oferte extrem de avantajoase din strainatate. Singura conditie pusa de antrenorul Stelei a fost un buget consistent de achizitii pentru mercato din vara, trupa din Ghencea avand nevoie de intariri masive in conditiile in care mai multi fotbalisti de baza precum Tatarusanu, Gardos, Latovlevici sau Cristi Tanase sunt pe picior de plecare.

author avatar
Cristi Ionita
443 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger