AcasăSPORTDuru da afara Rapidul din Liga 1 si baga Clinceniul!

Duru da afara Rapidul din Liga 1 si baga Clinceniul!

Pentru Viorel Duru (foto jos), echipa si fanii Rapidului nu valoreaza nimic

Comisia de Apel din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a respins dosarele cluburilor Rapid si Gloria Bistrita privind acordarea licentei pentru editia 2014/ 2015 a Ligii 1.

Pentru Viorel Duru (foto jos), echipa si fanii Rapidului nu valoreaza nimic
Viorel Duru

Pe de alta parte, a treia grupare din Liga 2 al carei dosar fusese respins de prima instanta, este vorba despre CS Universitatea Craiova, a primit licenta din partea Comisiei de Apel. Surse din cadrul FRF sustin ca motivul pentru care membrii Comisiei de Licentiere au respins dosarul clubului Rapid nu are legatura cu datoriile in valoare de 900.000 de euro pe care gruparea giulesteana le are catre fostii sai jucatori Julio Cesar si Daniel Paulista. De aceasta data, clubului Rapid i s-a invocat faptul ca actionarii sai nu au prezentat garantii financiare prin care sa demonstreze ca pot sustine clubul in Liga 1. Presedintele Nicolae Manea a anuntat, deja, ca Rapidul va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne: „Administratorul judiciar al clubului, doamna Cristina Andronache, a primit un mesaj de la domnul Viorel Duru, seful Comisiei de Licentiere, prin care am fost anuntati ca nu am primit licenta. Este o veste foarte trista pentru noi, dar vom merge la TAS, unde suntem siguri ca ne vom obtine dreptul de a juca in Liga 1”.

Cu patru etape inainte de finalul sezonului, Rapid se afla pe locul doi in clasamentul play-off-ului Seriei 1 a esalonului secund, pozitie care ii permite sa promoveze din punct de vedere sportiv in Liga 1. In cazul in care giulestenii primesc un raspuns negativ si de la TAS, in Liga 1 va promova FC Clinceni.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger