AcasăSPORTDupa Steaua, Solskjaer va ateriza in staff-ul lui Ferguson!

Dupa Steaua, Solskjaer va ateriza in staff-ul lui Ferguson!

Ferguson il trateaza pe Solskjaer ca pe fiul sau

Cu trei zile inaintea meciului Molde – Steaua, antrenorul norvegienilor, Ole Gunnar Solskjaer, le-a dat fanilor o veste trasnet: este posibil sa se desparta de echipa la finalul acestui sezon, urmand sa se intoarca la Manchester United.

Norvegianul poate avea anul si titlul pe banca lui Molde

Ole Gunnar Solskjaer si-a inceput cariera de antrenor in 2008, la echipa a doua a lui Manchester United. Dupa trei ani petrecuti in Anglia, norvegianul a preluat FK Molde. Desi nimeni nu-i dadea mari sanse sa se impuna si ca tehnician, fostul atacant lui gruparii „Red devils” a facut minuni pe „Aker Stadion”, castigand primul titlul din istoria lui Molde.

Ferguson il trateaza pe Solskjaer ca pe fiul sau

Solskjaer este legat prin contract de formatia norvegiana pana in 2015, dar ar putea pleca mult mai devreme, asta desi clubul din Peninsula Romsdal ar putea repeta succesul din 2011, respectiv titlul de campioana in Tippeligaen. Molde are un punct in fata lui Stromsgodset si patru peste Rosenborg, cu numai doua etape inainte de finalul campionatului, iar tehnicianul norvegian le-a transmis fanilor ca, daca ia titlul pentru a doua oara la rand, va pleca in iarna, in cautarea unei alte provocari. Exista zvonuri cum ca Solskjaer va fi cooptat din nou in staff-ul lui Manchester United, formatie pentru care a activat si ca jucator in perioada 1996-2007. Alex Ferguson, antrenorul „diavolilor”, a ramas impresionat de succesul pe care fostul sau elev il are ca antrenor si l-ar vrea ca mana sa dreapta pe „Old Trafford”. Obiectivul ar fi ca Solskjaer sa mai invete ceva meserie de la legendarul tehnician, iar apoi sa devina principal, odata cu pensionarea lui Ferguson.

author avatar
Cristi Ionita
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger