AcasăSPORTDupa Rapid, si "U" Cluj va cere insolventa!

Dupa Rapid, si „U” Cluj va cere insolventa!

Ioan Marginean este actionarul majoritar al Universitatii Cluj

Lipsa unui investitor interesat sa preia pachetul majoritar de actiuni la Universitatea Cluj duce la declararea starii de insolventa pentru gruparea ardeleana.

Ioan Marginean este actionarul majoritar al Universitatii Cluj

Ramas conducator la „U”, Ioan Marginean cauta solutii sa salveze echipa fanion a Ardealului. Cum toate negocierile cu diversi oameni de afaceri interesati sa preia clubul au esuat, Marginean este convins ca mai are o singura solutie pentru redresarea situatiei: insolventa!

Adresa prin care ceilalti actionari ai "U" Cluj sunt instiintati de plan

„Precizez ca efectuez si in momentul de fata toate demersurile in sensul cooptarii unui nou investitor, motiv pentru care ma aflu in Bucuresti, deoarece exista o totala indiferenta si lipsa de interes a oamenilor de afaceri din judetul Cluj si chiar din Transilvania, fata de implicarea in mentinerea in viata a Universitatii Cluj. In cazul in care acest lucru nu se va realiza pana la sfarsitul anului 2012, vom fi obligati sa solicitam deschiderea procedurii generale a insolventei si reorganizarea judiciara a societatii”, a anuntat, ieri, actionarul majoritar al „Sepcilor rosii”.

Primul a fost Copos

Rapidul este primul club cu traditie din Liga 1 bagat in insolventa. George Copos a luat aceasta decizie in urma cu doua saptamani; de atunci, giulestenii sunt condusi de un administrator judiciar (avocata Cristina Andronache). Pana acum, opt jucatori, dintre cei cu salarii mari, au fost declarati liberi de contract, intreg procesul de reorganizare a clubului Rapid urmand a se finaliza in luna martie.

Probleme si la alte cluburi

„U” Cluj si Rapid nu raman singure, din contra, se zvoneste ca starea de insolventa va fi ceruta si de Jean Padureanu, presedintele Gloriei Bistrita, dar si de oficialii CSMS Iasi. Probleme sunt si in Stefan cel Mare, acolo unde Nicolae Badea si Ionut Negoita lasa senzatia ca nu vor sa mai investeasca in FC Dinamo.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger