AcasăSPORTDupa Neymar, FC Barcelona mai cumpara 3 fotbalisti. Vezi care este marea...

Dupa Neymar, FC Barcelona mai cumpara 3 fotbalisti. Vezi care este marea surpriza pregatita de catalani!

Noul proiect FC Barcelona incepe sa prinda tot mai mult contur, jurnalistii spanioli fiind siguri de formula de start pe care catalanii o vor folosi in noul sezon.

Campioana Spaniei a cheltuit 57 de milioane de euro pentru a-l inregimenta pe Neymar, dar campania de achizitii a catalanilor nu se va incheia aici.

Desi Victor Valdes a anuntat ca este posibil sa ramana la Barcelona pana la momentul in care ii expira contractul, respectiv 30 iunie 2014, catalanii sunt gata sa achizitioneze un nou goalkeeper si cel mai probabil acesta va fi Marc Andre Ter Stegen, de la Borussia Monchengladbach, in ciuda gafei uriase comise de acesta intr-un meci jucat de curand de nationala Germaniei.

Tanarul goalkeeper de 21 de ani va semna cu Barcelona din aceasta vara, dar va ajunge pe Camp Nou doar daca pleaca Victor Valdes. Daca nu, atunci Ter Stegen va mai ramane un an la Borussia Monchengladbach, sub forma de imprumut, pentru a mai creste in abilitati.

Catalanii vor un fundas central care sa faca pereche cu Gerard Pique, iar acesta cel mai probabil va fi Mats Hummels, de la Borussia Dortmund. Jucator pentru care ar urma sa se plateasca in jur de 28 de milioane de euro.

S-a vehiculat inclusiv varianta conform careia FC Barcelona ar urma sa-i achizitioneze, la pachet, pe Branislav Ivanovic si David Luiz, ambii de la Chelsea Londra, dar afacerea a picat, pe moment. Motivul este unul simplu. Barcelona il vroia doar pe David Luiz, iar londonezii incercau sa-l impinga in afacere si pe sarb, pentru a scoate mai multi bani.

Marea surpriza vine din atac, gruparea catalana negociind in aceasta perioada achizitionarea argentinianului Sergio Aguero, de la Manchester City.

Jurnalistii spanioli sunt de parere ca cele doua cluburi ar putea bate palma pentru circa 35 de milioane de euro.

In aceste conditii, FC Barcelona 2013-2014 ar urma sa arate astfel: Victor Valdes (Ter Stegen) – Dani Alves, Pique, Hummels, Jordi Alba – Xavi, Sergio Busquets, Iniesta – Sergio Aguero, Messi, Neymar.

Se asteapta ca 11 jucatori sa plece sigur de la FC Barcelona (David Villa, Thiago Alcantara, Tello, Afellay, Fontas, Bojan, Cuenca, Abidal, Muniesa, Rafinha, Deulofeu).

Astfel, lotul Barcelonei ar urma sa fie completat cu fotbalisti precum Cesc Fabregas, Alexis Sanchez, Pedro Rodriguez, Puyol, Marc Bartra, Martin Montoya, Adriano, Sergi Gomez, Song, Mascherano, Pinto sau Jonathan Dos Santos.

author avatar
Cristi Ionita
945 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger