AcasăSPORTDupa infectia de la picior, campionul nostru se lupta si cu o...

Dupa infectia de la picior, campionul nostru se lupta si cu o viroza respiratorie: A RACIT BUTE!

In ciuda momentelor dificile, Bute este incurajat constant de antrenorul Larouche

Campionul IBF s-a luptat saptamana trecuta cu o infectie la picior, cauzata de o batatura, iar acum s-a pricopsit cu o viroza respiratorie, “obtinuta” dupa ce a dat soarele stralucitor si caldura sufocanta din Florida pe vremea racoroasa de la Londra.

In ciuda momentelor dificile, Bute este incurajat constant de antrenorul Larouche

Chiar si asa, pugilistul roman a efectuat, ieri, doua antrenamente usoare, iar de astazi este asteptat sa-si reia reprizele de sparring alaturi de partenerul sau, Kirt Sinnette, campionul statului Trinidad Tobago. La prima vedere, raceala nu-i va crea mari probleme lui Bute. Staff-ul lui Lucian, in frunte cu antrenorul Stephan Larouche, a decis sa-l ajute pe acesta sa scape de raceala cu ajutorul ceaiurilor, de teama ca un surplus de medicamente i-ar putea crea probleme la un eventual control antidoping.

Froch: “Nu concep sa pierd in fata propriilor mei fani”

Froch vrea sa castige meciul de la Nottingham pentru fanii sai

Intr-un interviu acordat postului de televiziune Sky Sports, care va transmite in direct gala de la Nottingham, Froch a precizat, din nou, ca nu concepe sa piarda in fata faniilor sai. Britanicul le-a multumit suporterilor din Nottingham care i-au fost alaturi in ultimii trei ani, cat Froch s-a batut pe terenuri straine, in meciuri contand pentru SuperSix, si spune ca: “Meciul cu Bute este un bonus pentru fanii mei. M-au sustinut la greu si acum le ofer posibilitatea de a ma vedea cucerind un nou titlu mondial. Sa pierd in fata lor este de neconceput”. Carl mai spune ca: “Lucian va vedea, pe 26 mai, ce inseamna o galerie adevarata. Stiu ca si el e sustinut de mii de oameni la Montreal, dar suporterii canadieni vin la meci ca la spectacol. Fanii mei sunt fanatici, iar strigatele lor fac ca forta din pumnii mei sa fie dubla”.

author avatar
Cristi Ionita
316 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger