AcasăSPORTDupa Halep, si Niculescu si Bogdan parasesc Australian Open

Dupa Halep, si Niculescu si Bogdan parasesc Australian Open

Drumul deschis, din pacate, de numarul 4 WTA a fost urmat si de alte doua compatrioate – si anume Monica Niculescu si Ana Bogdan.

Desi a avut o adversara venita din calificari si aflata abia pe locul 189 in clasamentul mondial, slatineanca aflata pe locul 32 WTA anu a reusit sa treaca de rusoaica Anna Blinkova, cedand doua din cele trei seturi disputate, marti dimineata, ora Romaniei. Niculescu a cedat, asadar, dupa doar primul tur disputat la primul Grand Slam al anului, tabela aratand urmatorul scor: 6-2, 4-6, 6-4.

Ana Bogdan, in schimb, a avut in primul sau meci la Australian Open un adversar mult mai titrat, in speta pe Elena Vesnina, a 14-a favorita la castigarea trofeului. Venita la randul ei din calificari, sportiva in varsta de 24 de ani din Sinaia i-a tinut piept in primul set, incheiat 7-5 pentru rusoaica, insa in al doilea n-a mai reusit sa intoarca soarta meciului, cedand infruntarea, dupa doar doua game-uri trecute in dreptul numelui sau, 2-6, la finele unui meci care a durat 88 de minute.

Va amintim ca, deunazi, Halep a fost eliminata de la turneul de Grand Slam, pierzand in fata americancei Shelby Rogers, o sportiva mult mai slab clasata ca ea, in topul WTA. Dar si ca la momentul de fata in competitia de pe taram australian au mai ramas doua jucatoare autohtone- Irina Begu si Sorana Carstea.

sursa foto: Facebook – Monica Niculescu/Ana Bogdan

author avatar
Cristina Stefan
77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger