AcasăSPORTDupa finala Cupei Romaniei, potopul!

Dupa finala Cupei Romaniei, potopul!

Daca Deac stie sigur ca va parasi Rapidul , Danciulescu si Herea nu stiu ce la rezerva viitorul

Imediat dupa finalul sezonului 2011-2012, ambele cluburi implicate in finala Cupei Romaniei au anuntat despartiri masive de jucatori. Mai mult, giulestenii raman si fara antrenor.

Daca Deac stie sigur ca va parasi Rapidul , Danciulescu si Herea nu stiu ce la rezerva viitorul

Dinamo a invins Rapidul in finala Cupei Romaniei, dar ambele grupari au iesit decimate dupa acest sezon. Nu din cauza accidentarilor, ci din pricina anuntatelor plecari de fotbalisti. „Din acest moment, nu voi mai fi antrenorul Rapidului. Nu este problema mea ce se va intampla de acum inainte, este problema celor din conducere. Domnul Copos stia din timp”, si-a anuntat Razvan Lucescu plecarea in Qatar.

Pe langa el, din sezonul viitor, nu se vor mai regasi in tricoul visiniu nici Daniel Pancu, Dani Coman, Ciprian Deac, Valentin Ionita, Cosmin Vatca, Vali Cretu. Cristi Oros, Dan Alexa, Teixeira sau Romeo Surdu au contractele la final, dar pot activa clauza de prelungire, in timp ce intelegerea cu Rui Duarte a expirat. Daca Dario Bonetti a fost confirmat de toata conducera dinamovista, jucatorii nu stiu inca pe ce picior danseaza. Eroul finalei, Adrian Scarlatache, a semnat deja cu Khazar Lankaran, Djakaridja Kone a ajuns la o intelegere cu un club din Franta, iar Ionel Danciulescu, Marius Niculae si Catalin Munteanu sunt de asemenea pe picior de plecare. Marius Alexe si Ciprian Balgradean sunt scosi la vanzare, cu banii obtinuti din cedarea acestora asiguransu-se, practic, bugetul pentru viitoarea stagiune.

author avatar
Sebastian Stan
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger