AcasăSPORTDupa ce si-a omorat iubita, atletul Oscar Pistorius si-a sunat tatal, apoi...

Dupa ce si-a omorat iubita, atletul Oscar Pistorius si-a sunat tatal, apoi cel mai bun prieten

Ceea ce parea la inceput un teribil si nefericit accident devine o crima in toata regula: atletul sud-african Oscar Pistorius este acuzat ca si-a omorat iubita din gelozie!

Oscar Pistorius

Primul sportiv fara picioare care a concurat la Jocurile Olimpice avea o relatie de trei luni cu top-modelul Reeva Steenkamp. Desi supranumiti „cuplul de aur al Africii de Sud”, cei doi mimau fericirea, „totul era de suprafata”, dupa cum sustin apropiatii lor.

Hougaard este unul dintre cei mai ravniti burlaci din Africa de Sud

In ultima vreme, Oscar Pistorius era tot mai gelos si o banuia pe Reeva ca s-a impacat cu fostul iubit, rugbistul Francois Hougaard, unul dintre cei mai „vanati” burlaci din sport.

In aceasta vila si-a pierdut viata iubita lui Oscar Pistorius

De aici si pana la certuri groaznice a fost doar un pas, totul culminand cu crima de „Valentine’s Day”, cand atletul a tras patru gloante in iubita sa. Pe zi ce trece, ancheta politistilor scoate la iveala detalii socante. Astfel, oamenii legii au gasit in locuinta atletului din Pretoria o bata de baseball plina de sange. De aici pot fi trase trei concluzii: 1. Oscar Pistorius a lovit-o pe Reeva cu bata, 2. iubita sa a utilizat bata pentru a se apara, 3. sportivul fara picioare s-a folosit de bata pentru a sparge usa de la baia in care tinara s-a refugiat.

Cert este ca, dupa ce a tras patru gloante in frumoasa Reeva Steenkamp, Oscar Pistorius si-a sunat atat tatal, cat si pe Justin Divaris, unul dintre cei mai buni prieteni. Acesta din urma a povestit anchetatorilor ca Oscar plangea la telefon in timp ce repeta incontinuu: „Mi-am ucis iubita. Dumnezeule, ia-ma si pe mine!”.

author avatar
Cristi Ionita
880 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger