AcasăSPORTDupa ce a imbracat-o in zebra, Adidas o face de papagal pe...

Dupa ce a imbracat-o in zebra, Adidas o face de papagal pe Halep

Proaspata campioana de la Rogers Cup face deja primii pasi spre ultimul turneu de Grand Slam al anului. Simona Halep tocmai ce a luat act de echipamentul pentru US Open pe care i l-a creat compania Adidas. Gest frumos al sponsorului tehnic pe care il are Simona, dar nu tocmai inspirat daca privim mai atent la modelul ales.

Dupa ce a imbracat-o in zebra, Adidas i-a pregatit romancei o fusta model papagal. Bluza simpla si de un rosu puternic contrasteaza cu rochita viu colorata. „Parca e cumparata din en-gros, de la Europa”, s-au mirat fanii Simonei.

Altfel, fosta mare jucatoare Lindsay Davenport a vorbit despre posibilitatea ca Serena Williams sa fie detronata din fruntea ierarhiei WTA. In opinia americancei, „sunt jucatoare interesante, precum Simona Halep si Angelique Kerber, dar niciodata nu se stie cat de mult isi doreste si cat de mult crede o jucatoare ca poate ajunge numarul 1 mondial. Sunt mai multe jucatoare care au confirmat, dar nu si-au anuntat inca rivalitatea cu Serena”.

Se putea si mai rau de atat, doar priviti-le pe Venus Williams si Bethanie Mattek-Sands! Nici pantalonii elvetianului Wawrinka nu sunt de… pastrat.

author avatar
National
518 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger