AcasăSPORTDupa 23 de ani, Rapid se pregateste de esalonul 2

Dupa 23 de ani, Rapid se pregateste de esalonul 2

Grigorie, Bozovic si Oros, intr-un nou esec pe teren propriu: 2-3 cu Otelul

Incepand de astazi, demareaza la Liga Profesionista judecata dintre fotbalistii Rapidului si clubul de sub Podul Grant, asta dupa ce mai multi fotbalisti si-au depus memorii fiind neplatiti de patru luni. In plan sportiv, FC Rapid este aproape sa repete contraperfomanta din sezonul 1988-1989, cand a retrogradat in Divizia B.

Grigorie, Bozovic si Oros, intr-un nou esec pe teren propriu: 2-3 cu Otelul

Pe 20 iunie 1989, Rapidul pierdea cu 1-4 in deplasare cu Flacara Moreni, iar Toader, Bacos, Aprodu, Goanta, Vamesu, Damaschin II sau Ciolponea luau drumul Diviziei B, la capatul unui sezon in care giulestenii au cunoscut numeroase umilinte din partea eternilor rivali: 0-6 si 2-6 cu Dinamo, 5-0 cu „U” Craiova si 2-8 cu Steaua. Astazi, Rapidul lui Pancu, Herea, Grigorie, Roman si Ionita se pregatesc sa ierneze pe un loc mizerabil, si poate ca doar pauza care se va casca pana in martie 2013 va salva trupa antrenata de Marian Rada de o retrogradare sigura. In ultimele 10 meciuri din Liga 1, Rapidul a castigat doar trei dispute, cu CS Severin, „U”Cluj si Gaz Metan. Au obtinut doua remize (cu Chiajna si Ceahlaul) si a cedat de cinci ori, cu FC Brasov, Dinamo, Astra, Vaslui si Otelul.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, spune ca nu doar lipsa rezultatelor poate pulveriza gruparea din Giulesti. Rapidul este in pericolul de a ramane fara jucatori. De astazi, comisiile LPF va incepe sa judece memoriile depuse de fotbalistii neplatiti de George Copos din luna august si, in cel mai scurt timp, acestia vor fi declarati liberi de contract. „Imi pare rau de Rapid. O sa retrogradeze. Muti jucatori si-au depus memorii si, daca astia pleaca, aleluia”, spune Dragomir.

author avatar
Sebastian Stan
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger