AcasăSPORTDumitru Dragomir: "Steaua e pa!"

Dumitru Dragomir: „Steaua e pa!”

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal considera ca diferenta de valoare dintre Steaua si Twente a fost decisiva si ca se astepta la acest rezultat.
„Sunt dezamagit. Ma asteptam la ce a iesit. Twente, astaa e echipa serioasa! Am zis ca daca Steaua trece de Twente, atunci joaca finala. Olandezii au echipa tare, nu s-au speriat niciun moment. Steaua s-a si depasit in unele cazuri. Asta este primul joc al lor, o saptamana nu au facut niciun antrenament ca lumea, saracii s-au descurcat bine, dar e diferenta de valoare intre o echipa si alta „, a spus Dragomir. Presedintele LPF s-a declarat sceptic in privinta sanselor Stelei de a trece de Twente in retur: „La fotbal e posibil orice, dar nu, e o echipa tare. Cu Dananae nu s-a luat golul in teren, nu acolo e dezamagirea, la diferenta de valoare. De la noi un singur jucator, eventual doi puteau sa joace la echipa aia. Ce scarita lunga a dat Ola John, extraordinar. Parerea mea, ca Steaua e pa!”.
Steaua a fost invinsa, joi, pe teren propriu, scor 0-1, de formatia olandeza Twente Enschede, in prima mansa a 16-imilor de finala ale Europa League. Unicul gol al partidei a fost marcat de Ola John, in minutul 53, cu un lob de la 17 metri, dupa ce Prepelita a ratat o degajare. Returul va avea loc joia viitoare, de la ora 20.00, la Enschede.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger