AcasăSPORTDumitru Dragomir: "Piturca va fi dat afara! Pai ce? Pui tigla pe...

Dumitru Dragomir: „Piturca va fi dat afara! Pai ce? Pui tigla pe jumatate de casa?”

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, isi continua tirul la adresa selectionerului Victor Piturca, atac inceput dupa meciurile slabe facute de Romania cu Ungaria (2-2) si cu Olanda (0-4).

Mitica de la Liga sustine ca Victor Piturca va fi demis in cazul in care rateaza calificarea la Mondialul din 2014, desi selectionerul spune ca obiectivul sau este Euro 2016.

„Sa-l lasam in pace pe Piturca, dar, daca nu se califica, sa-si dea demisia. Bine, oricum va fi dat afara. Toti cei care nu i-au impus obiectiv ar trebui sa plece. Daca va castiga barajul, imi voi cere scuze. Inseamna ca e antrenorul pe care il stiam, pentru ca acum nu mai cred asta. Eu chiar ii doresc sa ramana”, a spus Dumitru Dragomir.

Presedintele LPF spune ca Victor Piturca va fi dat afara pentru ca „nu poti sa angajezi pe cineva sa-ti puna tigla doar pe jumatate de casa” si ca selectionerul si-a programat un amical cu Trinidad Tobago, pe 4 iunie, in speranta ca Romania va invinge si va urca in clasamentul FIFA.

author avatar
Cristi Ionita
1.164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger