AcasăSPORTDumitru Dragomir: "Organizatorul «amicalului» Dinamo - FC Barcelona sa ma pupe in...

Dumitru Dragomir: „Organizatorul «amicalului» Dinamo – FC Barcelona sa ma pupe in fund!”

Presedintele LPF a luat foc dupa ce organizatorul amicalului Dinamo – FC Barcelona i-a transmis, prin intermediul mass-media, ca nu se va lasa pana cand Dragomir nu „va da lamuriri institutiilor statului pentru anumite afaceri personale”.

ASISTENTA Dinamo - Barcelona nu a umplut tribunele de pe "National Arena"

„Amicalul” Dinamo – FC Barcelona a avut loc sambata trecuta, iar de atunci Adrian Thiess nu scapa niciun prilej sa-l atace pe Dumitru Dragomir. Deranjat ca presedintele LPF si-a permis sa catalogheze partida drept „o panarama”, organizatorul evenimentului din 11 august l-a pus la zid pe „Mitica de la Liga”: „Cat timp va mai ramane in libertate sau in functie, nu vom mai organiza astfel de meciuri in Bucuresti, poate chiar in Romania! Am putea aduce, in continuare, formatii mari, dar numai daca se pleaca Mitica la brutarie sau la azil! Si-a permis sa spuna despre «amicalul» cu Barcelona ca este o panarama, tocmai el, un militian prost. Poate el e panarama, avand in vedere ca a venit la stadion si a baut sampanie si s-a imbuibat la loja! Dragomir e «noaptea mintii».

NEPASATOR Dragomir nu da doi bani pe amenintarile lui Thiess

O sa ma tin de capul lui, va da lamuriri institutiilor statului despre anumite afaceri personale”. Deloc sinchisit de amenintari, „Corleone” i-a raspuns lui Thiess cu acelasi limbaj: „Sa ma pupe in fund! Nu mai pot eu de Thiess!”. Nemultumirea sefului de la Liga fata de FC Barcelona a avut la baza atitudinea superioara a catalanilor: „S-au purtat cu noi de parca am fi fost niste sclavi. Daca era un joc oficial, jos palaria in fata Barcelonei! Dar asa, ei au venit in vacanta, si-au luat banii, Dinamo n-a ramas cu nimic, iar ai nostri au stat ca sclavii in fata lui Messi!”. Cat priveste faptul ca a baut sampanie la sectorul VIP, Dragomir spune ca n-a baut pe banii lui Thiess: „Prietenul meu, Cristi Borcea, a cumparat cu bani grei trei loje, iar eu am fost invitatul lui! Repet, a fost o panarama de meci, cu tribune umplute pe jumatate, care a stricat campionatul!”

author avatar
Laurentiu Teodorescu
671 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger