AcasăSPORTDumitru Dragomir: "Nu sunt tampit sa rup un contract de 104 milioane...

Dumitru Dragomir: „Nu sunt tampit sa rup un contract de 104 milioane euro!”

Dumitru Dragomir dribleaza printre clauzele din contracte

Presedintele LPF sustine ca televiziunile care transmit partidele din Liga 1 au obligatia de a transmite unele meciuri cu 12 camere, dar a precizat in acelasi timp ca nu este „tampit” sa rupa un contract de 104 milioane de euro pentru ca nu s-a respectat aceasta conditie.

Dumitru Dragomir dribleaza printre clauzele din contracte

Scandalul dintre RCS/RDS si Intact Grup il distreaza pe Dumitru Dragomir, desi presedintele LPF este direct implicat in aceasta poveste. Marti, in cadrul unei conferinte de presa, „Corleone” a avut un dialog spumos cu reporteri ai Antena 3 si Digi Sport, televiziuni care apartin societatilor detinatoare ale drepturilor tv pentru Liga 1. In cadrul discutiilor, reporterul Antena 3 a acuzat faptul ca RCS/RDS nu a respectat contractul, transmitand meciuri cu doar sase camere in loc de 12. In acelasi timp, reporterul Digi Sport a replicat ca Antena 1 nu a respectat o alta clauza privind transmiterea partidelor in format High Definition (HD). Distrat de duelul din fata sa, Dragomir a precizat: „Nu stiu exact ce scrie in contract, sa vorbesc cu avocatii pentru ca, sa stiti, eu nu sunt asa de destept cum par la televizor. Oricum, daca stiam de aceste clauze, bineinteles ca va luam niste bani si voua, celor de la Antena 1, cat si celorlalti, de la RCS/RDS. Dar nu faceam valuri. Ca apoi va suparam si nu mai dadeati banii cluburilor si atunci ma dadeau cluburile afara de la Liga. Pai, ce, eu sunt tampit sa fac lucruri dintr-astea? Sa rup eu contract de 104 milioane de euro ca nu s-a transmis un meci cu 12 camere? Ar fi trebuit sa ma interneze la Balaceanca daca faceam asta! Domne, eu sunt si om de afaceri, unul care respecta atat RCS/RDS, cat si Antena 1. Eu am cazut precum musca in lapte in rizboiul asta si, daca nu aveam numele de Dragomir, nici nu se amplificau aceste lucruri. Din punctul meu de vedere, aceste televiziuni au ajutat cluburile de fotbal. Iar aceste cluburi au trait in mare parte din banii din drepturile de televiziune”.

In legatura cu vizita la DNA, saptamana trecuta, presedintele LPF a tinut sa precizeze ca a fost audiat o singura data in acest dosar: „Am fost o data la DNA si nu am voie sa discut despre nimic. Era de ziua mea, pe 30 mai, eram in trening. Le-am cerut scuze ca sunt asa, dar mi-au spus ca nu e nicio problema si sa vin. Am venit in trening pentru ca trebuia sa ma duc din parc acasa, sa ma imbrac. Dar eu am avut permisiunea sa ma duc la DNA in trening. Dar e trening de firma, sa stiti!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger