AcasăSPORTDumitru Dragomir: Mititelu a venit sa imi dea spaga

Dumitru Dragomir: Mititelu a venit sa imi dea spaga

Presedintele LPF a facut dezvaluiri socante despre Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, acuzandu-l ca a vrut sa ii dea mita 20 de milioane de euro.

La o zi dupa ce „U” Craiova a castigat procesul impotriva Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), l-a acuzat, marti, dur pe Adrian Mititelu, patronul Craiovei, declarand despre acesta ca ar fi vrut sa ii dea spaga 20 de milioane de euro pentru a intra in posesia unor terenuri in zona Oltenitei.

„Mititelu e in stare de orice dupa ce a pacalit atata lume. A venit la mine sa imi dea spaga 20 de milioane de euro pentru a lua niste pamanturi din zona Olteniei, i-am zis ca asta e puscarie curata, ca nu am cum sa-l ajut”, a declarat Dumitru Dragomir, conform Realitatea TV.

In plus, acesta l-a acuzat sin in cazul dosarului dezafilierii Universitatii Craiova, dezvaluind ca Adrian Mititelu a cerut mai multi bani decat fac toti jucatorii echipei.

„Toata valoarea jucatorilor este de 3,6 milioane de euro, conform sechestrului pus de ANAF, iar Mititelu vrea acum 50 de milioane de euro”, a acuzat seful LPF.

Dragomir s-a aratat interesat si de modul in care urmeaza sa se solutioneze reinscrierea echipei banatene in Liga 1, date fiind datoriile pe care Universitatea le are catre stat si terti.

„Ramane de vazut daca judecatoarea va permite ca una dintre societatile falimentare sa preia un loc din liga secunda. Intrucat U Craiova are datorii, daca se inscrie in campionat cu vechea societate, poate functiona maximum patru etape. E posibil sa bage Craiova in prima liga, daca se doreste asta in instanta, iar datoriile sa le stearga tot ei. E un lucru fara precedent in lume, ca instanta sa bage o echipa in campionat”, a mai spus Dragomir.

author avatar
Ionut Zgimbau
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger