AcasăSPORTDumitru Dragomir, atac dur la adresa dusmanilor: "MM Stoica e un nimeni/...

Dumitru Dragomir, atac dur la adresa dusmanilor: „MM Stoica e un nimeni/ La Piturca e o problema de respect”

Iritat de atacurile verbale la care a fost supus in ultima perioada, Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a sarit la gatul dusmanilor sai.

Presedintele LPF sustine ca „eu, in proportie de 60 la suta, tin cont de parerea patronilor, restul sunt vorbe. Nu ma intereseaza ce zic oameni precum Mihai Stoica, care este un nimeni pentru mine. Nu m-au oprit comunistii sa spun ce gandesc, nu vor reusi altii acuma”.

Declaratia lui Mitica de la Liga vine ca un raspuns la recomandarea managerului stelist, care i sugerase sa nu mai vorbeasca despre jucatorii Stelei.

Totul a pornit de la un anunt facut de Dumitru Dragomir care, dupa meciul cu Olanda, a insinuat ca mijlocasul stelist Alexandru Chipciu s-a aflat printre internationalii care si-au baut mintile la Amsterdam.

Presedintele LPF l-a atacat dur, marti, si pe selectionerul Victor Piturca, despre care spune ca „nu mai este cale de impacare. Nu am vorbit cu Piturca, nu vorbesc si nu voi mai vorbi cu el”.

Dragomir il acuza pe selectioner ca „trebuia sa dea dovada de mai mult respect fata de mine, mai ales acum, la batranete si dupa ce l-am ajutat de atatea ori”.

author avatar
Cristi Ionita
304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger