AcasăSPORTDumitru Dragomir, 4 ani de inchisoare cu executare

Dumitru Dragomir, 4 ani de inchisoare cu executare

Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, si Ioan Bendei, administratorul firmei RCS/RDS, au fost condamnati, ieri, de Tribunalul Bucuresti la cate 4 ani de inchisoare in dosarul privind vanzarea drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal. Decizia, pronuntata ieri dupa sapte amanari, nu e definitiva.

„Procurorii nu au nicio proba, nimic. Nu exista asa ceva. Sunt total nevinovat. Acest dosar nu are nicio tangenta cu Dumitru Dragomir”, a declarat dostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. In acest dosar, procurorii DNA il acuza pe Dragomir ca in 2009 a cerut 3,5 milioane de euro mita, din care a primit 3,1 milioane de euro sub forma unor contracte de publicitate la salonul de nunti pe care-l detinea prin intermediul unei firme. In schimb, el ar fi facilitat, in 2008, castigarea contractului pentru drepturi TV ale Ligii 1 de catre RCS/RDS.

De asemenea, si fiul lui Dumitru Dragomir, Bogdan Dragomir, este cercetat pentru complicitate la luare de mita si la spalare de bani.

In aceeasi cauza, este acuzat pentru dare de mita si spalare de bani Ioan Bendei, la data faptelor administrator al unei companii de televiziune prin cablu.

author avatar
Andrei Coman
469 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nenea Mitica Corleone? Sa fim serioși la cât s-a furat în fotbal matale ai luat cel mai puțin. Sunt curios cât o sa ia Burleanu…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger