AcasăSPORTDuminica, "finala de la Valcea": Oltchim - Budugnost

Duminica, „finala de la Valcea”: Oltchim – Budugnost

Bojana Popovic a castigat de 5 ori Liga Campionilor

Fetele lui Radu Voina nu au uitat infrangerea din sezonul trecut din fata muntenegrencelor (21-33), care a insemnat si eliminarea din competitie si vor acum revansa.

Bojana Popovic a castigat de 5 ori Liga Campionilor

Duminica seara (ora 18.00), la Valcea are loc derby-ul grupei 2 a Ligii Campionilor la handbal feminin, confruntarea Oltchim – Buducnost. Cele doua formatii isi disputa locul 1, fiind departajate in acest moment doar de golaveraj. In sezonul trecut, valcencele au invins pe teren propriu (scor 21-20), dar au pierdut lamentabil in Muntenegru, fiind eliminate din Europa. Cea mai buna jucatoare a lui Buducnost ramane, fara indoiala, Bojana Popovic (32 de ani). Muntenegreanca a marcat pana acum 44 de goluri in competitie, fiind una dintre cele mai bune jucatoare din Liga Campionilor.

Punctul slab al elevelor lui Dragan Adzic este apararea, Buducnost castigand destul de greu meciurile din primele doua etape, cu Metz si Krim Ljublijana. “Venim la Valcea sa invingem!”, anunta, razboinica, Bojana Popovic. La Buducnost Podgorica joaca si o romanca, Adriana Tacalie, transferata in acest sezon tocmai de la Oltchim.

author avatar
Sebastian Stan
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger