AcasăSPORTDulgheru si Halep au fost eliminate de la Wimbledon

Dulgheru si Halep au fost eliminate de la Wimbledon

Alexandra Dulgheru si Simona Halep au parasit turneul feminin de tenis de la Wimbledon inca din turul al doilea.

Alexandra a rezistat doar 51 de minute in disputa cu rusoaica Svetlana Kuznetova. Cotata cu sansa a 12-a la castigarea turneului, Kuznetova s-a impus, cu 6-0, 6-2, dupa un meci in care Alexandra a comis cinci duble-greseli si a reusit doar noua lovituri castigatoare.

Simona Halep s-a batut, o jumatate de meci, de la egal la egal cu americanca Serena Williams, campioana din ultimii doi ani de la Wimbledon. Pe final insa plusul de experienta al americancei si-a spus cuvantul si Serena s-a impus, cu 3-6, 6-2, 6-1,  dupa un meci care a durat 107 minute. Simona a comis de aproape trei ori mai putine greseli nefortate, 7-19, dar a reusit de trei ori mai putine lovituri castigatoare, 11-34.

In turul al treilea al turneului de la Wimbledon s-au calificat si alte favorite precum italianca Francesca Schiavone, germanca Julia Goerges, sarboaica Ana Ivanovic, belgianca Yanina Wickmayer si slovaca Dominika Cibulkova. Rusoaica Nadia Petrova a produs surpriza zilei, dupa ce s-a impus, cu 6-3, 6-3, in disputa cu Anastasia Pavliucenkova, favorita numarul 14.

author avatar
Cristi Ionita
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger