AcasăRecomandariDuckadam sfideaza justitia, Steaua risca noi sanctiuni

Duckadam sfideaza justitia, Steaua risca noi sanctiuni

Ca fost mare jucator stelist, Helmuth Duckadam nu poate accepta ca o sentinta judecatoreasca poate sterge cu buretele o emblema ce a adus glorie sportului romanesc.

Duckadam nu renunta la vechea emblema a Stelei

Probabil si ca un gest de revolta, a ales duminica sa imbrace la derby-ul cu Rapid o geaca avand imprimata in dreptul pieptului vechea emblema a FC Steaua. Pentru Duckadam, „retrocedarea” dictata de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie nu are absolut nicio valoare, asta desi atat FC Steaua, cat si Liga Profesionista de Fotbal sub obligate, prin lege, sa respecte hotararea instantei supreme. Cum nu mai are voie sa se foloseasca in absolut niciun fel de marca „Steaua”, clubul finantat de Gigi Becali risca acum enorm din cauza unei ambitii personale.
Pe de alta parte, fara sa tina cont de faptul ca este maior (in rezerva) al Armatei Romane, Helmuth Duckadam a continuat tirada impotriva Ministerului Apararii Nationale, declansata imediat dupa verdictul ICCJ. Actualul presedinte de onoare al FCSB acuza MApN de practicarea santajului in chestiunea marcii „Steaua”: „Ministerul Apararii santajeaza clubul in acest moment, ei vor sa ciuguleasca in fiecare an, nu sa evalueze si sa vanda brand-ul. Eu nu as da nici un leu, este un santaj pe fata! Ceea ce fac ei intrece orice limita”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
307 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger