AcasăSPORTDuckadam sare la gatul lui Ienei

Duckadam sare la gatul lui Ienei

Duckadam si Ienei, doua dintre legendele clubului Steaua

Dupa ce l-a tras de urechi pe senegalezul Ousmane N’Doye, presedintele de onoare al Stelei, Helmuth Duckadam, crede ca poate face acelasi lucru si cu Emerich Ienei, fostul sau antrenor.

Duckadam si Ienei, doua dintre legendele clubului Steaua

Intreg scandalul a pornit de la urmatorul comentariu facut de Ienei pe marginea meciului de la Targu Mures: „ASA a avut ocazii mai mari decat Steaua, trebuie sa analizam corect. La faza la care Muresan l-a lovit pe Rusescu, si stelistul s-a bagat sub adversar. Iar la accidentarea lui Keseru, a fost ghinion, N’Doye a vrut sa calce peste el, nu se poate vorbi de eliminare. Nu se poate spune ca Steaua a fost macelarita la Targu Mures, hai sa facem o analiza atenta inainte sa dictam vreo suspendare foarte drastica”. Socat de cele auzite, puiul de dac Helmuth Duckadam a reactionat astfel: „Ce pot sa mai spun dupa aceasta declaratie?! Este clar ca sangele apa nu se face”.

„Imi” Ienei

Firesc, venerabilul „Imi” Ienei n-a lasat lucrurile asa si i-a reamintit eroului de la Sevilla cine a fost profesorul si cine elevul: „Nu-mi vine sa cred ce a putut sa afirme Helmuth. M-a jignit si voi avea o discutie personala cu el. Eu l-am respectat, i-am dat sansa sa apere la Sevilla, datorita valorii sale, dar daca a devenit atunci eroul Stelei, acest lucru nu ii da voie sa ma jigneasca. Sunt sigur ca el face acest lucru deoarece trebuie sa isi justifice banii pe care ii primeste de la Steaua, desi el este constient ca in Ghencea nu are nici un cuvant de spus. O sa astept si eu ca Steaua sa fie arbitrata de un neamt, iar apoi voi asculta cu atentie declaratiile sale si voi spune si eu ca sangele apa nu se face. Cu ce oare l-am deranjat eu in viata asta pe Helmuth? Sunt tare suparat!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
374 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger