AcasăSPORTDuckadam e obisnuit sa fie arbitrat ca pe vremea cand juca

Duckadam e obisnuit sa fie arbitrat ca pe vremea cand juca

Duckadam l-a infuriat pe Dinu Gheorghe

Fost presedinte la rivala Rapid si ajuns intre timp la Astra Giurgiu, Dinu Gheorghe i-a taxat pe oficialii Stelei pentru declaratiile facute inaintea derby-ului de duminica seara.

Duckadam l-a infuriat pe Dinu Gheorghe

In saptamana premergatoare meciului din Ghencea, fostul mare portar Helmuth Duckadam era convins ca Steaua va defila in fata Astrei. Realitatea din teren a aratat o formatie giurgiuveana net superioara campioanei la multe capitole, fapt demonstrtat si de statistica intalnirii. Presedintele oaspetilor, Dinu Gheorghe, n-a ratat ocazia sa-l taxeze pe Duckadam pentru afirmatiile facute si a declarat ca exact acele vorbe i-au montat pe jucatorii lui Daniel Isaila: „Ii multumesc domnului Duckadam pentru ca a dat o declaratie pe care am pus-o la sedinta tehnica. Va amintiti ce a spus, ca vor castiga la pas, ca se vor distra cu noi. Domnul Duckadam e invatat sa fie arbitrat altfel in Ghencea, nu corect. Sa fie arbitrat ca pe vremea cand juca. Uite ca se mai schimba lumea”.

Dinu Gheorghe

Raspunsul campionului european din `86 n-a intarziat sa apara: „Steaua a avut doua bare, nu ne multumeste rezultatul, insa nu avem ce face. Au inceput si cei de la Astra sa ciripeasca. Dupa meciul cu Mioveniul, din Cupa, nu i-am auzit vreo doua zile. Acum, vad ca le-a revenit ciripitul. Le-a revenit graiul, ca acum cateva zile erau pe faras amandoi, si Isaila, si Dinu Gheorghe”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger